JuleMustHaves

Så er vinderen fundet i min Micheal Kors Giveaway. Tillykke til Sidsel! Du har fået en besked fra mig 🙂

Julen har meldt sin ankomst, og det har jeg set SÅ meget frem til! Hvad er en bedre måde at skyde julen i gang på, end med jule must haves? Her ser i mine must haves, for julens kolde måned!

1. Hue, vanter & tørklæde!

Hue, vanter og et lækkert tørklæde er helt klart et must for mig! Denne jul har jeg købt mine fra COS i Århus, og jeg er bare super glad for det. Det holder mig varm, og ser (efter min mening) super stilet ud.

*

2. Benefit Hoola Bronzer

En bronzer er et must for os alle, i de her måneder. Huden ser mere og mere livløs ud, og en bronzer går ind og giver os den glød vi har brug for. En personlig favorit er Benefits Hoola bronzer, da den bare har en nuance der passer til alle!

 *

3. Depend O2 Neglelak

Mørke tider = mørk neglelak. Den her fra lak Depend er perfekt, som en everyday farve eller til julefrokosten med pigerne! Super holdbar med et lækkert shine.

*

4. Hyggesokker!

Jeg har en kæmpe kærlighed for hyggesokker! Dejlig bløde, holder mine fødder varme og er bare super hyggelige at gå rundt i.. De her fra Hunkemøller er SÅ lækre, og fine i farven.

*

5. Estelle & Thild Body Oil

Vinteren er hård mod huden, og derfor skal vi påføre en masse fugt! Den her olie fra Estelle & Thild, er super lækker og dufter som en drøm. Jeg elsker at den super hurtigt ind i huden, og ikke efterlader en fedtet fornemmelse!

*

6. Hunkemøller Morgenkåbe

Jeg er typen der tuller rundt i en morgenkåbe dagen lang, fordi det bare at så lækkert og varmt! Jo blødere, jo bedre.. Hunkemøller har virkelig de blødeste morgenkåber!! H&M laver også et par lækre, til en lidt billigere pris. Et must til at gå rundt herhjemme i!

*

7. Urban Decay Eyeshadow ‘Snatch’

En peachy øjenskygge er super lækker, i de koldere måneder. Påfør den på øjenlåget, og blend den ud med din bronzer. Super nemt looks, der giver smuk varme til til øjene og samtidigt ser super godt ud!

*

8. Hunkemøller Futter

Futter er noget de fleste er vild med. For mig er det enten sokker eller futter, hvor futter bare er lidt nemmere. Dejlige til at holde varmen, og hygge rundt i omkring huset!

*

9. Kusmi Detox Tea

Min yndlings te, der smager frisk med et hint af citron 0g æble. Super lækker om morgnen til at vågne på, eller til at gå i seng med om aftnen. Te er for mig den bedste måde at holde varmen på, og stadig holde det sundt.

*

10. L’occitane Shea Butter Hand Cream

Den BEDSTE håndcreme jeg har prøvet, der holder mine hænder gennemfugtede natten over – og holder dem fugtede. Cremen trænger super hurtigt ind, og efterlader ikke den trælse fedtede fornemmelse. Bedste håndcreme både til tasken, badeværelset og natbordet.