IMG_9760
Jeg fik fornyligt farvet mit hår med en customized farve fra Wella, hos frisør Saco i Kbh (mere om det snart). Efterfølgende har jeg været SÅ vild med mit nye hår, og har både sat, passet og plejet det. Jeg har af den grund fået et par nye favoritter, som virkelig har været gode ved de nye lokker.
To af produkterne er fra det italienske mærke Davines. Jeg har blandt andet forelsket mig i deres ‘Alchemic Conditioner’ i farven chocolat, som er en dyb brun farve med røde undertoner. Produktet er en leave-in conditioner, der går ind og forstærker farvepigmentet i dit hår, og efterlader det både silkeblødt, skindende og en tand mørkere. 
Et andet produkt fra Davines jeg er blevet vild med er deres lækre saltvandsspray. Man kan aldrig gå galt i byen med en god saltvandsspray, og den her er uden tvivl en af dem. Giver lækker tekstur og hjælper håret godt på vej, til smukke naturlige bølger.

Hvis mit hår virkelig trænger til en kærlig hånd, er det Moroccanoil’s Weightless Hydration mask jeg går til. Den gennemfugter -og genopbygger hårets elasticitet og efterlader det silkeblødt. Perfekt til dig med tørt og kedeligt hår, eller dig der elsker lidt ekstra shine.

Davines Alchemic Conditioner // Davines Sea Salt Spray // Mococcanoil Weightless Hydrating Mask