IMG_6003

EdayMakeup

Som i alle ved, elsker jeg jo makeup! Produkterne ovenfor er de ting jeg bruger hver dag, når der er tid om morgnen. Super lækre produkter, dog i den lidt dyre ende! Så her har i min step by step guide, til min everyday makeup.

Step 1:

Efter jeg har renset og fugtet min hud, kommer jeg min foundation på med en tæt børste. Less is more! 

Step 2:

Concealer under øjnene, på hagen, næsen og panden. Jeg kører det ud med min makeupsvamp fra Real Techniques – pudder hvis du har lyst!

Step 3:

Da det jo er vinter og jeg er rigtig lys i huden – skal der selvfølgelig en masse bronzer på. Den her fra Too Faced har den perfekte farve, og blender som en drøm. Jeg kommer den under mine kindben, under min kæbe, langs panden og tindinerne. Again – less is more! 😉

Step 4:

Blush blush blush! Jeg elsker lidt farve i kinderne, og den her blush fra MAC er lige sagen. Den her et let perlemor skær, som er super smukt på kedelig vinterhud! Jeg kommer blushen på æblerne af mine kinder, og børster langs min bronzer.

Step 5:

Den her shimmerbrick fra Bobbi Brown, er virkelig SÅ smuk at komme på toppen af kindbenene! Den giver lys og liv, og som et plus kan den også bruges som øjenskygger!

Step 6:

Jeg kører mine bryn igennem med Benefit Gimme Brow – hvilket er en bryn mascara, der giver farve og hold. Super til en hurtig makeup som denne, på en travl hverdag!

Step 7:

Afslut med mascara. Den her mascara er SÅ god, og giver både fylde og længde. Helt klart en favorit!

*

Det lyder måske liiiidt tidskrævende, men når man først er i gang og får det ind i sin rutine – er det ingen sag!

Produkter nævnt:

YSL Le Teint Touche Eclat – B20

Urban Decay Naked Skin Concealer – Fair Neutral

Too Faced Chocolate Soleil Matte Bronzer – Medium

MAC Mineralized Blush – Just A Wisp

Bobbi Brown Shimmerbrick – Tan

Benefit Gimme Brow – Medium/Deep

Lancôme Hypnose Doll Eyes Mascara