black-friday-sale-glitter-background-shine-sparkles-background-logo-banner-web-header-flyer-design-77862255

Black Friday giver dig rig mulighed for at gøre et kup, få købt årets julegaver eller forkæle dig selv.
Jeg har samlet nogle af årets bedste tilbud, så du kan få planlagt på forhånd, hvad du skal have købt. Det er en god ide at planlagge på forhånd hvad du skal købe – så er der større chance for at du får præcis hvad du ønsker, og du kommer hurtigt igennem checkout. 

Årets bedste Black Friday tilbud:

Sephora
Sephora fejrer Black Friday med 20% på ALT i alle deres butikker – både KBH og Århus.
Butikkerne har åbent i nat (fra torsdag til fredag), hvor de fra kl. 00 allerede starter de 20% rabat!

The Body Shop
Her får du 40% på hele butikken i 4 dage – fra Torsdag den 24. – søndag den 27. november.
– og helt unikt, så er der 20% rabat på de populære pakkekalendere(!!!).
(De 40% gælder ikke produktnyheder, velgørenhedsprodukter og gavekort.)

Magasin
Magasin har 20% på alt beauty, så vær klar ved tasterne kl 00:00 i nat, og gør et kup.

Sigma Cosmetics
Hos Sigma får du 25% på hele deres webshop + gratis fragt i hele verden. Det er et helt specielt tilbud, jeg helt sikkert ville benytte mig. Sigma specialiserer sig i nogle af de bedste makeup børster på markedet, samt makeup og andre gadgets.
Tilbuddet starter allerede i dag, og slutter fredag nat. (Affiliate link)

Anastasia Beverly Hills
Anastasia Beverly Hills skyder Black Friday igang med en masse skønne tilbud, med bla.
60% på deres ‘løse’ øjenskygger og contour puddere (dvs. produkter der skal puttes i paletter),
50% på concealere og Waterproof Creme Color, 40% på contour kits og creme kits, 30% på lip gloss og Metallic Luster liner, 25% på pro brushes og darkside liner, 20% på bryn, stick foundation og illuminators og sidst men ikke mindst – 10% på glow kits.

GHD
GHD tilbyder i år 20% på udvalgte produkter. Så er du på markedet efter et nyt styling tool, er dette tilbud lige noget for dig. Tilbuddet er allerede i gang inde på deres hjemmeside, så skynd dig ind og udnyt denne eksklusive rabat. 

 Beauté Pacifique
I aften ved midnat udløser Beauté Pacifique en lækker rabatkode, som kan bruges på alle produkter i deres webshop.
Rabatkoden gælder indtil midnat i morgen. Signer man samtidig op til Beauté Pacifique’s nyhedsbrev, vil man modtage en helt særlig rabatkode via mail. Så er du ude efter noget lækker hudpleje, er dette lige sagen.

Moroccanoil
Moroccanoil har skabt en Black Friday Special, med lækre tilbud til både hår og krop. Vælg mellem Moroccanoil Treatment (100 ml.) og Pure Argan Oil (50 ml.) eller Moroccanoil Treatment Light og Pure Argan Oil. Den nærende duo koster kun 329 kr. og du sparer altså hele 395 kr(!!). Rabatten gælder hele fredag den 25. november hos Magasin og i autoriseret saloner.
Nærmeste forhandler oplyses på tlf. 36161609.

GOODIEBOX
Goodiebox tilbyder 25% rabat på alle probukter i Shop GOODIEBOX med rabatkoden BLACK25.
Derudover får du 20% rabat ved sign up til et månedligt medlemskab af GOODIEBOX med rabatkoden GBBLACK. Rabatten gælder den første boks, og et medlemskab hos GOODIEBOX sikrer lækre beauty-produkter leveret direkte til døren hver eneste måned. Begge rabatkoder er aktive hele fredag den 25. november. (Affiliate link)

Le Mini Macaron
Skal du have festlige negle til jul, eller leder efter den perfekte julegave, er Le Mini Macaron hvor du skal kigge. Du får nemlig 25% rabat på hele sortimentet på deres webshop. Rabatten fratrækkes helt automatisk, og vil være aktiv fra midnat i aften til og med midnat i morgen, fredag den 25. november.

REZET Store
Lige nu er Rezet Store’s massive udsalg igen, på mærker som Nike, Adidas, Puma, Asics og Reebok. Du kan spare minimum 25% på alle deres varer (undtagen meget få release-varer).

Net-a-porter
Få rabat på nogle lækre designer brands, på Nat-a-porter’s hjemmeside, med op til 50% rabat.

Missguided
Hjemmesiden har endnu ikke afsløret hvilke tilbud de har, i morgen. MEN så sent som i sidste weekend havde de 50% på hele siden, så mon ikke de finder på noget godt, denne Black Friday.

*
Dette er blot nogle få af MANGE gode tilbud, som jeg håber du kan bruge. 
Jeg ønsker dig en skøn succesfuld Black Friday!