Jeg har den sidste måned været vild med et pop af farve, både i mit tøj, men også i min makeup. Jeg tror at kulde, regn og sne har resulteret i min lille farve obsession, og derudover har jeg set så meget fedt farverigt strømme til butikkerne. Jeg håber at indlægget giver jer lyst til at peppe de mange sorte outfits, op med et hint af farve!

A Touch of Blue
Blå, eller nærmere turkis, giver det fedeste touch til et kedeligt look. Jeg prøvede mig af med turkis liner, så sent som i går. Jeg toppede den allerede prangende liner af med glimmer i præcis samme farve, for at give et wow element. Et super fedt og effortless look, der tager din makeup fra 0 til 10, på 5 minutter. Prøv det med din favorit farve, og tilføj glimmer.

Psst! Husk at du skal bruge kosmetisk glimmer ved øjenområdet, for at undgå glimmerkorn der ridser din hornhinde (gisp).

1. HERE // 2. HERE // 3. HERE // 4. HERE //

A bright lip
En klassisk prangede læbe, kan man aldrig gå galt i byen med. Læg den røde læbestift på hylden, og prøv dig af med en farve som pink, lilla eller orange, næste gang du skal i byen. Der bliver lavet flere og flere læbestifter, lipglosses og liquid lipsticks, med metallic finishes. Top din normale læbestift af med en metallic lipgloss, eller dub din highlighter på midten af læben.

1. HERE // 2. HERE // 3. HERE // 4. HERE //


Always Add Glitter
Glimmer er altid svaret, til at peppe et kedelig makeup look op. Men i stedet for den klassiske guld eller sølv, prøv blå, grøn, lilla eller lyserød. Urban Decay laver de lækreste glimmer eyelinere, der skal prøves før man ved hvor fantastiske de er. Stila Cosmetics er lige udkommet med en glimmer/øjenskygge, jeg endnu ikke har haft fornøjelsen af at prøve. MEN efter hvad jeg har set og hørt, er de fantastiske, og kan bruges alene på øjenlåget, eller i kombination med andre øjenskygger.
Hvis du bruger en løs variant, fint dig en kosmetisk glimmer, i en smuk prangende farve.

1. HERE // 2. HERE //

Psst! Husk at du skal bruge kosmetisk glimmer ved øjenområdet, for at undgå glimmerkorn kommer i øjet, og ridser din hornhinde (gisp).

*

Billede credit til fantastisk dygtige Marie Dausell, som kan findes på Instagram HER.
De smukke læber på billederne skal Vlada MUA også have credit for, og hun kan findes HER.