11823946_866952510046902_1885155812_nThe concealer/corrector side

En kærlighed jeg deler med en masse makeup artister, er Bobbi Browns BBU Palette. Paletten er en concealer/foundation palette og er en lifesaver på et hvert job. Det er helt sikkert et must have i ens professionelle makeupkit – den fylder ikke mere end en lille bog, og indeholder 27 concealers og correctors (som ses på billedet), og 20 toner af deres foundation stick. Det fede ved paletten er at der er en farve til alle, og hvis der ikke er en der passer kan den mikses på kryds og tværs, så du altid har en farve der passer til din model eller kunde!

Køb den hvis:

Du er professionel makeup artist. Den er et must have! Trust me.

*

Du er en der lægger en masse makeup på veninder, familie og andre. Den kan være en super investering, og hvis du lægger nok makeup, skal du nok få brug ud af den.

*

Du – som mig, er kæmpe fan af contour og highlight, er det her paletten for dig. Den har alle farver man kunne forstille sig, og er perfekt til at lave skygger med.

Alle concealers, correctors og foundation sticks, sælges selvfølgelig også individuelt i Bobbi Brown butikkerne, som forhandles i magasin.