cara-delevingne-cover-photo-love-magazine

Anastasia Beverly Hills har de seneste år bygget sig et imperium inden for beauty industrien. Det hele startede ud med bryn hvor hun er specialist, men efterhånden som mærket har vokset har hendes datter Norvina været mere og mere inde over produkt sortimentet, og har lavet en lang række lækker kosmetik. Du kan nu finde alt fra øjenskygger til læbestifter – og alle produkterne lige succesfulde.

Jeg har forelsket mig i hele hendes bryn serie, og mine bryn har aldrig været pænere.

brow_gel_caramel_3

Tinted Brow gel – Espresso
Til dags dato den BEDSTE bryn gele jeg har prøvet. Den klatter ikke dine bryn til med produkt, men børster derimod produkt på til perfektion. Den giver et hint af farve, og fylder evt. små huller ud der kunne være i dine bryn. Produktet er som super lim til øjenbrynene, og sørger for at de holder hele dagen – og natten!

clear_brow_gel_

Clear Brow Gel
Dette produkt er ligesom den tintede gele, bare helt uden farve, dvs. klar/gennemsigtig. Super lim til brynene, enda en tand stærkere end den tintede, efter min mening. Jeg foretrækker at bruge den klare gele hvis der allerede er rigeligt produkt i mine bryn, og mangler et afsluttende touch. Geleen er også super lækker hvis du lige har fået farvet bryn, eller bare har brug for at hårene skal sidde perfekt.

dipbrow-medium-brown_1

brush_12

Dip brow Pomade / Brush nr.12
Dipbrow pomade er et produkt, perfekt til at lave de berygtede ‘Instagram brows’. Produktet er meget drøj i brug, dvs. – a little goes a long way. Jeg elsker at bruge min dipbrow pomade hvis jeg har et special event, hvor mine bryn gerne må være lidt mere iøjenfaldende, og der gerne må være skarpe kanter. Jeg bruger produktet sammen med min nr. 12 børste, fra Anastasia.

duo_dark_brown_2__1

Brow Powder Dou – Dark Brown
Jeg ejer desværre ikke dette produkt, men har prøvet det op til flere gange. Påfør bryn pudderen med den samme nr. 12 børste, for at give et mere naturligt og afslappet bryn. Produktet kommer med to nuancer dvs. en til fronten af dit bryn og en til enden/halen. Du bruger altid en lysere pudder i fronten og en mørkere i enden, for at give en lækker naturlig ombre effekt.

Afslut med klar eller tinted bryn gele.

brow_wiz_soft_brown__1 074_chocolate_off

Brow Definer / Brow Wiz
Brow Definer og Brow Wiz er to bryn blyanter fra Anastasia Beverly Hills, som begge er blevet taget imod med kyshånd af forbrugerne. Jeg er selv storforbruger af Brow Defineren, som er blyanten med den flade/definerede ende. Produktet er nemt og hurtigt at bruge, og tegner brynet op, let som en leg. Brow Wiz er din klassiske bryn-blyant, med en normal afrundet ende, perfekt til alle sorter af bryn og til mere præcis fylde.

concealer-0.5-jar

Concealer – 0.5
Denne concealer er perfekt til at perfektere dit bryns kanter. Tag concealeren på en lille børsten (evt. nr. 18), og kør den langs kanten af dit bryn. Dette vil indramme og lysne området, hvilket giver et skarpere og mere ‘rent’ bryn-områdde.