fullsizerender
Selfie fra juleaftensdag!

img_1621
Fine glimmer julegaver til alle mine veninder.

img_0485
Verdens bedste avokado-mad fra Original Coffee 😉

img_1731
Nytårsaften, med mine smukke veninder.

img_1743
Lidt uheldig vinkel, men et sløret billede af nytårs-øjenmakeuppen, der bestod af sort eyeliner med guldglimmer!

img_1764
Søndagsbrunch her til morgen, med min søde veninde Kathrine. 

*
I sidste uge blev det hverdag igen, hvilket betyder back to reality. Det er altid dejligt med ferie, og denne var specielt tiltrængt efter en masse skole-stress. Selvom ferie er godt, har jeg glædet mig til at komme tilbage in the swing of things, hvilket i denne omgang betyder mere aktivitet på bloggen og Instagram, og en masse fokus på skole.
Jeg har været lidt doven med bloggen den sidste måneds tid, men det skal alt sammen ændres nu, med et nyt mål der hedder mindst 3 indlæg om ugen. Derudover kunne jeg godt tænke mig at skrive flere personlige indlæg til jer, da de er nogle af de mest læste på bloggen. Måske et personligt indlæg hver 2. uge? 

Videoer er også noget jeg vil sætte mere fokus på i det nye år, og jeg håber I vil tage rigtig godt imod det. I skal altid være mere end velkomne til at skrive en kommentar, sende en besked på Instagram eller en mail, om ønskede looks eller indlæg. Jeg tager imod feedback med kyshånd. 

Jeg håber I alle havde en skøn jul, og kom godt ind i det nye år!
Jeg vil også lige sige tusind tak for et fantastisk år her på bloggen. Selvom det lyder lidt plat, så er det jer der er grunden til at jeg opnår alle mine drømme, og det sætter jeg kæmpe pris på. Jeg kan ikke vente med at skrive en masse gode indlæg, og filme en masse fede looks til jer i 2017. Håber I vil følge med!

Ovenfor har jeg tilføjet et par billeder fra min juleferie, så I kan få et indblik i hvad jeg har foretaget mig.