b1

Så kom hverdagen og dagene, hvor vi skal tilbage i skole. Jeg starter i skole i morgen, men jeg ved, at der er en masse gymnasieelever og ikke mindst efterskoleelever, der er startet i dag og i går.

På vores første dag tilbage i skole synes jeg godt at vi kan gøre lidt ekstra ud af vores makeup! Så jeg har valgt et par af mine yndlings produkter til at du kan se lækker og frisk ud din første eller anden skoledag..

1. Brug en lækker let foundation. Ikke gå alt for matte, da det hurtigt kan få dig til at se tør og træt ud. Jeg vil anbefale MAC Face and body foundation til meget let dække, eller YSL Le Teint Touche Éclat foundation. Den giver lidt mere dække, men stadig et lækkert glowy look. 

*

2. Dup lidt concealer i din øjenkrog, og hvor du ellers skulle have rødme eller en urenhed. Ikke gå overboard med concealer, da det hurtigt kan få din hud til at se kaget ud. Jeg vil forslå Nars, radiant creamy concealer, jeg har den i den lyseste farve chantilly, og vil forslå, at man tager en, der er en eller to farver lysere end din hud.

Børst lidt transparent pudder under øjnene, og hvis du er fedtet i t-zonen.

*

3. Blush og bronzer! Det er virkelig her, vi begynder at binde looket sammen. En lækker cremeblush i en coral farve, lige meget hvilket mærke. MAC har cremeblushes, og Chanel har også en lækker cremeblush. Smid blushen på først med dine fingre på æblet af din kind. Ton ud med en børste, hvis du finder det nødvendigt.

Så er det tid til bronzer. Jeg er helt vild med Nars Laguna bronzer, men for et billigere alternetiv, prøv en fra Loreal eller Rimmel London. Børst bronzeren på under dit kindben, kanten af panden, ned at begge sider på næsen og lidt på din hals. 

*

4. Øjenskygge.. Hvis du skulle have lyst til at have lidt på øjnene læs mere om min yndlings øjenskygge palette til hverdagsbrug her.

*

5. Mascara og bryn. Jeg elsker mascara! Den bedste, og mest brugte i min skuffe er helt klart Too Faced better than sex mascara. Den giver fylde og længde og spreder alle dine vipper på den flotteste måde! For et billigere alternetiv, prøv en fra Loreal, alle deres er fantastiske. 

Fyld dine bryn ind med hvad du plejer at bruge, jeg bruger Anastasia Beverly Hills dipbrow pomade. Børst dem igennem med, en clear eller farvet browgel for at de sidder hele dagen og dit produkt under holder længere! Loreal har en super browgel som jeg bruger hver dag.

6. Hvis skulle have lyst til lidt på læberne, så læs her om min yndlings ting til læberne i øjeblikket.

*

Det her blev et super langt indlæg, men, håber du kommer igennem det! 

Til dem der har haft første skoledag i dag, håber, i har haft en skøn dag.. Og til resten, held og lykke de kommende dage! 

Der kommer en giveaway i løbet af ugen, så følg endelig med ♥