7a2208e0505603008a81fc093fe33542

I dag skal vi snakke om læbepomader. Sæsonskifte er typisk tid for tørre læber, når temperaturen skifter og varierer udenfor. Jeg har altid brugt læbepomade i store mængder, og forlader sjældent huset uden en god læbepomade i håndtasken. Henover de sidste par uger, har jeg fået to af de bedste læbepomader jeg nogensinde har prøvet, ind af døren – og de skal selvfølgelig deles med jer. 

smuk-cooling-lip-balm-2434692

SMUK Cooling Lip Balm – Peppermint/Cacao (20ml)
Min absolute favorit, som virkelig har blown me away. Læbepomaden er for mig helt speciel, fordi at den gennemfugter læberne som ingen andre, har den helt perfekte gele konsistent med smuk glans, består af 100% naturlige ingredienser, spækket med E-vitamin, køler og så dufter den rigtig dejligt. Indpakningen er luksuriøs i sort keramik med mintfarvede detaljer, og passer perfekt i håndtasken. Dette produkt ligger i en kategori helt for sig selv. Go get it. 

xellence_nutri_moist_lip_conditioner_dkk_169

Xellence Harmony Nutri Moist Lip Conditioner (15ml)
Denne læbepomade er helt bestemt også en favorit, og kan ikke helt sammenlignes med læbepomaden fra SMUK. Produktet er fugtgivende, blødgørende og beroligende, med en konsistens der minder om en almindelig stift-læbepomade, bare mere kompakt og i potteform. Læbepomaden fugtgiver som ingen anden læbepomade, og er perfekt til at genopbygge tørre og sprukne læber. 
Helt uden nogen form for duft eller for meget glans, med samme lækre indpakning i sort keramik.
(Pssst, produktet er lige nu på 20%!!)

*

TIP: Tag massere af læbepomade på vatpind og masser produktet ind i læberne. På den måde blødgør du læberne og opløser du tør og flagende hud. Påfør efterfølgende et yderligere lag af læberpomaden, når du er færdig med at massere, som får lov til at suge helt ind. Perfekt til inden du påfører læbestift!

God søndag!