BW

I torsdags lavede jeg et langt indlæg til jer, om mine favorit base produkter fra 2016. En god base er ideel for at opnå en smuk makeup. Men hvad er en smuk makeup, uden øjenskygge, bryn, liner, mascara og læbeprodukter? Jeg vil i dag dele mine Eyes & Lips favoritter med jer, jeg har fundet og brugt i 2016.

ØJNE, BRYN & LÆBER
Øjenskygge:

web_chocolatebar_open_updated
Too Faced Chocolate Bar Palette
Min absolut mest brugte, og elskede øjenskygge palette nogenside, er uden tvivl Too Faced Chocolate Bar Palette. Den er spækket med varme farver, hvilket er de toner jeg typisk bruger mest. Derudover har den et hint farve, såsom den lilla, grønne og bordeaux.  Selvom jeg bruger de brune nuancer over til venstre mest, er der altid dejligt at have et bredt udvalg, og en helt mørkebrun, der kan bruges til bryn, liner m.m.
modern-renaissance-eye-shadoe-palette
Anastasia Beverly Hills Modern Renaissance Palette
Anastasia Beverly Hills laver nogle fantastiske kosmetik produkter, både indenfor bryn, øjenmakeup og læber. Modern Renaissance paletten er endnu et produkt, der i 2016 tog verden med storm, med dens fantastiske udvalg af varme toner, og fantastiske øjenskygge kvalitet. Jeg har brugt paletten rigtig meget i slutningen af 2016, og har den altid med når jeg rejser. 

 MAC-TAN
MAC Pigment – Tan
MAC laver nogle fantastiske pigmenter, der er elsket af makeup artister, og forbrugere verden over. Jeg har haft ‘Tan’ i min makeup kollektion i flere år, og bruger den næsten altid når jeg lægger en aften-makeup. Fantastisk copper farve, der reflekterer smuk på øjet. En klar favorit, jeg har brugt en masse i 2016.

Eyelinere:
summer2015_marcjacobshighliners001Marc Jacobs Highlighter Gel Eye Crayon Eyeliner (Sephora)
Marc Jabocs Gel Eye Crayon Eyeliner, er uden tvivl min mest brugte sorte eyeliner i år. Den glider henover øjet, uden at hive eller rive i huden, og giver en kul-sort applikation. Jeg har indtil videre kun prøvet deres sorte farve, men drømmer om en af pangfarverne, til et sjovt fest-look. En eyeliner der klart kan anbefales, trods det lidt høje prisskilt.

Urban Decay Heavy Metal Glitter Eyeliner
Urban Decay Glitter eyeliners, er en fantastisk innovativ måde, at tilføje glitter til dit makeup look. Jeg har brugt den guld i farven ‘Midnight Cowboy’ rigtig meget i 2016, både oven på øjenskygger, men også inde i øjenkrogen og under øjet. Et fantastisk produkt, alle glimmer-elskere virkelig burde investere i. Jeg skal helt sikkert have udvidet mit sortiment i 2017.

Mascara:
c021a788-2947-418e-a33b-f71964257c20
Sigma Monumental Lash Mascara
Sigmas Monumental lash, er nok en af de bedste mascaraer jeg har prøvet. Den giver mit fylde, længde og spreder vipperne, så de bliver fri for klumper. Den er super sort, og kan modstå vind og vejr. En sikker vinder til det danske klima, og en af mine mest brugte mascaraer i 2016. (aff. link)

Bryn:
4911-4916-produktbild-NY
Depend Cosmetics Slim & Thin Eyebrow Pencil – Dark Brown
Depend Cosmetics’ Slim & Thin Eyebrow Pencil udkom i slutningen af 2016, men er også det eneste produkt jeg har brugt til mine bryn, siden da. Den kan sammenlignes med Anastasia Beverly Hills’ Brow Wiz, da de begge har en tynd spids, til præcis applikation. Jeg har dog forelsket mig i dette produkt, da den er nem at arbejde med, glider henover brynet (uden af hive), og kommer i et bredt udvalgt af farver, så man kan finde sit perfekte match. De kan købes i Matas, og kan klart anbefales, sammen med deres Brow Pomade, og resten af Perfect Eyes serien.
clear_brow_gel_
Anastasia Beverly Hills Clear Brow Gel
Dette produkt er super lim til brynene, og den bedste bryn gele jeg har brugt til dags dato. Jeg bruger den i kombination med produktet fra Depend, for at opnå bryn der ikke bare holder, men også ser godt ud hele dagen. Geleen er også super lækker hvis du lige har fået farvet bryn, eller bare har brug for at hårene skal sidde perfekt.

Læber:

KoKo-K_LipKit
Kylie Cosmetics Matte Liquid Lipstick, Lip Kit
Da jeg har små læber, går jeg sjældent med læbestift, eller andre lignende produkter. Jeg har dog brugt nogle produkter, mere end andet i 2016. Kylie Jenner lancerede i 2016 hendes million brand Kylie Cosmetics, og har siden da udsolgt hendes efterspurgte produkter, gang på gang. Jeg har selvfølgelig hoppet med på Kylie bølgen, og købt en masse af hendes lip kits, siden hendes første launch. Min mest brugte er uden tvivl i farven Koko K, da den minder om min egen læbefarve, og gør dem derfor mine læber mere endfarvede, og giver dem en plumpende effekt. Jeg bruger især liplinerene, da de er super naturlige, og den bedste lipliner formular jeg nogensinde (!!) har brugt.
SMUK-Cooling-Lip-Balm-2434692-768x731
SMUK Læbepomade
Min absolute favorit læbepomade, som virkelig er blevet brugt i 2016. Læbepomaden er for mig helt speciel, fordi at den gennemfugter læberne, har den helt perfekte gele konsistent, med smuk glans. Læbepomaden består af 100% naturlige ingredienser, spækket med E-vitamin, køler og så dufter den af After Eight chokolade. Indpakningen er luksuriøs i sort keramik med mintfarvede detaljer, og er altid med mig i tasken. Et must-have, i det her kolde vejr.