forces-of-fashion-15-gigi-hadid-la-perla-by-sebastian-kim

2016 har været et kæmpe år for skønhedsbrancen, hvor vi har set og taget imod en masse nye trends, og tendenser. Jeg har selv haft et fantastisk år i skønhedens tegn, både med min elskede blog, og med mit arbejde som makeup artist. Jeg har i den sammenhæng også prøvet rigtig mange produkter det seneste år, og vil i dag dele mine absolut favoritter med jer, jeg har fundet og brugt i 2016.

Best of beauty øjne, bryn og læber, kommer på bloggen i morgen.
Enjoy

BASE
Primer:
5060027063551
Rodial Instaglam Airbrush Primer
2016 har bestemt været året for primere, og det er svært at finde et beauty brand, der ikke har givet deres bud på en god primer. Rodial instaglam airbrush primer har været min mest brugte og elskede primer i 2016. Super fugtgivende, udglattende og efterlader huden silkeblød, uden at mattere. 

Foundation:
31601
Makeup Forever Face & Body Foundation (Sephora)
Makeup Forever Face & Body foundation, er den perfekte ‘no makeup, makeup’ foundation. Ligger super naturligt og smukt henover huden, og kan sagtens bygges op til en medium dække, uden at se kaget ud. Produktet findes i et kæmpe farveudvalg, og det er derfor næsten umuligt ikke at finde din perfekte farve. Jeg har stor-brugt denne foundation, og den kan klart anbefales. 
UK200009057_ERBORIAN
Erborian BB Créme (Sephora)
Denne BB Cream fra det koreanske brand Erborian, har virkelig taget mig med storm i 2016. Jeg har tit haft svært ved at finde min farve i foundations, da jeg ligger på en mere naturlig undertone, fremfor gul/pink. Denne BB Cream har en fantastisk naturlig undertone, som passer perfekt til min hudtone. Den har en god medium dække, og kan let bygges op i problemområder. Denne, sammen med Face & Body, er mine ‘go to’ til en smuk hverdags-makeup.

3605971198915
Urban Decay All Nighter Foundation
Urban Decay udgav i 2016 denne fuld dække All Nighter Foundation. En fantastisk foundation der giver massere af dække, jeg især har brugt, når jeg skulle ud med veninderne. Selvom den ikke virker som den ideelle kandidat til en pige med tør hud, er jeg gået hen og blevet rigtig vild med den. Jeg starter med en fugtgivende base, og så holder den ellers hele natten, og dækker alt der skal dækkes. Fantastisk fuld dække foundation, der var min favorit i 2016. 

Concealer:
3365440322974
Yves Saint Laurent Touche Éclat
Yves Saint Laurent’s Touche Éclat er en kæmpe kult favorit, og er selvfølgelig en af mine mest brugte produkter i 2016. Den dækker ikke meget, men er perfekt til at touche op med under øjnene, i løbet af dagen. Jeg bruger den også ofte sammen med min concealer, som det sidste finish, og et øjeblikkeligt frisk look.  Et must-have og en kæmpe favorit fra 2016. 
I000033020_1_0
Makeup Forever Ultra HD Concealer (Sephora)
Makeup Forever Ultra HD Concealer, har i år været en af mine absolut favorit produkter. Den dækker det den skal, blender ud som en drøm, og fungerer derudover super godt sammen med YSL Touche Éclat. Den er også rigtig bakterie-venlig med dens tubeform, fremfor den klassiske ‘lipgloss’ applikator. Kæmpe favorit, og vil anbefale den til alle.
000232652
Bobbi Brown Creamy Concealer Kit
Bobbi Brown Creamy Concealer Kit, har også været en favorit igennem hele 2016. Jeg bruger både concealeren på min selv, men også på kunder, når jeg er ude og lægge makeup. Den er super cremet, og er perfekt til at dække både bumser og mørke rander under øjnene. Den kommer sammen med en let pudder, til at komme ovenpå den cremede concealer. Perfekt til tasken, hvis man har brug for touch ups i løbet af dagen.

Pudder:
nars_607845014102_main
NARS Light Reflecting Loose Setting Powder (Sephora)
Da jeg har super tør hud, er jeg bestemt ikke storforbruger af pudder. Denne løse pudder fra NARS har dog været en undtagelse, med dens super fine og ultra lette pudder. Den ligger let henover huden, uden at fremhæve trælse tørre spots. Den giver lidt et hvidt flashback på billeder, hvis ikke den bruges med let hånd. Kæmpe favorit, og perfekt pudder til at sætte både concealer og foundation.

Bronzer:
pro-bronze-fusion-000013210
Makeup Forever Pro Bronze Fusion (Sephora)
Makeup forever, er tydeligvis et mærke jeg er glad for. Denne lækre vandfaste bronzer, er den mest naturlige, og smukke bronzer der er blevet udgivet i 2016. Jeg bruger den til at give mig et mere sunkissed look, på dage jeg føler mig ekstra bleg. Bronzeren er ikke helt matte, men har derimod et let shine, der gør at huden ikke ser død og trist ud. Et must-have til enhver bronzer elsker.

3614270284250
Yves Saint Laurent La Teint Saharienne
Min favorit creme bronzer, er uden tvivl La Teint Saharienne fra YSL. Den giver mit ansigt den perfekte mængde glød, uden at være orange eller grå. Det er en let cremet solpudder som er perfekt til at fremhæve kindben, eller give et sunkissed look. Jeg kommer den også på øjenlåget,for at give lidt dybde. Virkelig et lækkert produkt, jeg har brugt en masse igennem 2016. 

Blush:
329-81004873-MINERALIZEBLUSH_M
MAC Mineralized Blush
MAC laver fantastiske produkter, og har et kæmpe udvalg af alt du kunne drømme om, indenfor kosmetik. Jeg har dog forelsket mig i deres mineralized blushes, som ikke kun har været en favorit i 2016, men også 15 og måske endda 14 (!!). Et fantastisk flatterende produkt, der giver glød, smuk farve og massere af liv til kinderne. Nok mit mest brugte makeup produkt overhovedet.

rockateur-hero
Benefit Rockateur Rose Gold Blush
Jeg elsker blush med et shine, som også komme til udtryk i mine favoritter. Benefit Rockateur er en smuk rosa blush, der giver massere af lys, og liv til kinderne. Endnu en kult favorit, og jeg kan sagtens se hvorfor. Et produkt jeg har brugt en masse igennem hele 2016, der anbefales med kyshånd.

Highlight:
bca049_becca_jaclynhillshimmeringskinperfectorpressed_champagnepop_open1_1560x1960-02l08

Becca Champagne Pop x Jaclyn Hill (Sephora)
Champagne Pop er en highlighter kreeret af Youtube guru Jaclyn Hill. Produktet tog i 2016 verden med storm, på grund af dens smukke champagne farve og lækre glød. Jeg har ikke lagt den fra mig siden jeg fik den, og elsker at bruge den en aften ude, med en masse setting-spray ovenpå. Mega favorit i 2016, der nu kan købes i Sephora i Danmark!

716170025391
Bobbi Brown Shimmer Brick
Bobbi Brown’s shimmer bricks er en mere naturlig highlighter, jeg både bruger til hverdag, og en aften i byen. Min yndlings farve er selvfølgelig limited edtiton, men jeg er generelt mere til de champagne/lyserøde tonede highlighters. En af mine mest brugte highlighters i 2016.