IMG_7912

e.l.f. Cosmetics er et drugstore brand, der tilbyder en komplet makeup linje og professionelt makeup udstyr til ekstremt lave priser. Deres store udvalg af luksuriøs kosmetik indfanger smuk hud med fantastiske farver og ingredienser af høj kvalitet. Jeg har afprøvet et par af deres produkter, og jeg har været rigtig positivt overrasket. Læs produkt beskrivelserne nedenfor♡

IMG_7914

Prism Eyeshadow ‘Naked’ 150 kr.
Jeg havde hørt om e.l.f’s Prism palette i Naked, længe før jeg fik den ind af døren. Paletten kommer med 6 nude shimmer shadows, som kan bruges både våde og tørre. Jeg fortrækker at bruge øjenskyggerne våde, for en stærkere shimmer effekt.

IMG_7913

Pressed Mineral Blush  ‘Jetsetter’ 75 kr.
Jetsetter er en smuk dyb rosa, der giver liv og lys til kinderne. Af alle de omtalte produkter, har den her fået en fast plads i min toilettaske. Super pigmenteret, blender som en drøm og man kommer langt, med lidt produkt. Blushen har tilsat E-vitamin og drue, hvilket plejer huden og beriger den med en lækker konsistens.

IMG_7915

Small Tapered Brush Studio Line 45 kr.
En lille fin tapered børste. Børstehårene er lækre og nemme at arbejde med, og den er klart blevet en favorit til at sætte sætte min concealer med. Har ikke oplevet at børsten fælder, hvilket er et stort plus!

Blush Brush Studio Line 45 kr.
Den perfekte highlight børste, med semi lange børstehår og en flad facon. Børsten er lavet af syntetiske hår, hvilket gør den blødere og super nem at arbejde med. Igen fælder den ikke, hvilket er et stort plus, fra min side af. 

*

e.l.f har for nylig åbnet deres Skandinaviske webshop www.elfcosmetics.dk, og har nu deres eget lager i Danmark. Hvis du ikke vil købe online, forhandles e.l.f. produkter også i Bilka, Føtex, Sparkz og udvalgte Matas butikker.

Tjek Kathleen Lights video ud nedenfor, hvor hun snakker om alle hendes yndlings e.l.f produkter. 

Håber I alle får en dejlig påske!

*