3600522080718

image_2273

nyx-jumbo-eye-pencil-nyx10393600520457833

Det er ikke altid at dyrere makeup er bedre end det lidt billigere, så hvorfor ikke spare de penge. Jeg elsker et godt køb og lækre produkter! Her er mine yndlings.

L’Oréal Paris Lumi Magique Primer

Primeren eller basen har et perlemors look i sig, der går ind og frisker huden op og får dig til at se frisk og vågen ud. Den giver også huden det dewy/glowy look, som vi elsker her til sommer. Jeg tager primeren og smører den i hele ansigtet, lader den sidde lidt og kommer så min foundation ovenpå.

*

MaxFactor 200 Calorie  Mascara

Den her mascara er virkelig min ride or die. Jeg bruger den hver dag, både på mig selv og så har jeg selvfølgelig en i mit kit, til mine kunder. Den giver super længde og fylde til alle slags vipper og er et must have for en makeup artist, i min mening!

*

NYX Jumbo Eye Pencil

Den her cremede øjenskygge blyant fra NYX, er igen et must have i mit makeup kit. Jeg bruger farverne Milk og Black bean, so, er en hvid og en sort. Jeg bruger dem under alle mine øjenskygger, for at få farven frem i øjenskyggen og for længere holdbarhed.

*

L’Oréal Paris True Match Foundation

Super foundation, der både kan give en let dække eller bygges op til mere medium til fuld dække. De kommer i en masse forskellige farver, så der er en til alle. Den er super let og lækker at have på, og giver et flot matte finish.