masker

Så blev det mandag og jeg kunne ikke tænke mig en bedre start på ugen, end med en lækker ansigtsmaske.

Vi kender alle The Body Shop fra deres mange år i brancen, og kendte body butters med alverdens dufte. The Body Shop lancerede tilbage i slut august, intet mindre end 5 nye superfood masker og jeg har lige siden testet og prøvet hver enkelt. Hver eneste maske er spækket med naturlige ingredienser, alle maskerne er vegetariske og 3/5 af maskerne er endda lavet af 100% veganske ingredienser – hvor cool er det ikke lige?

superfood-masker

Maskerne bruges alle på samme måde, med forskellige resultater. Masken påføres henover ansigtet (gerne med en børste) og skal sidde og virke i 5-10 minutter. Det er virkelig et par masker, med nogle ingredienser der virker og har gjort mirakler for min hud. Jeg har fundet mig mine favoritter, og det er uden tvivl Himalayan Charcoal Mask og Ethiopian Honey Deep Nourishing Mask. Hvis du elsker GlamGlow masker eller gerne vil prøve dem, men de er lidt udenfor dit budget, så giv de to her et skud.

Himalayan Charcoal Mask kan sammenlignes med GlamGlow Supermud Mask på alle mulige måder –
udover masken fra The Body Shop er 300 kr. billigere. Samme duft, samme konsistens og samme slutresultat.

På samme måde som de to overstående masker kan sammenlignes, kan Ethiopian Honey Mask sammenlignes med GlamGlows Thirstymud Mask. Maskerne er ens på mange punkter, men vigtigst af alt får vi det samme gennemfugtede slutresultat som vi leder efter. Allesammen nogle fantastiske masker, men for 300 kr. mindre, vil jeg altid anbefale Superfood maskerne fra The Body Shop.

Find alle maskerne i en The Body Shop butik nær dig, eller på deres hjemmeside!
Enjoy – i vil ikke fortryde det.

The Body Shop Superfood Masks, 75 ml, 150 kr.