cla-053_3z

normal

Clarisonic har igennem mange år lavet de her fantastiske ansigtsrensere, og var de første i branchen til at udvikle dem. Der er løbende kommet flere brands på markedet men intet helt som Clarisonic. Det fede ved lige præcis deres rensere er, at de har, så mange forskellige, der rækker til alle hudtyper! Det i sig selv, synes jeg jo er fantastisk.. De har 4 forskellige maskiner og 14 forskellige børstehoveder både til ansigt, fødder og krop. Jeg bruger selv den, der hedder Mia 2, med et sensitive brush head, da jeg er tør i huden, har en ung hud og er lidt sensitiv.

Mia 2 har to forskellige hastigheder, Speed 1 ‘Delicate’ og Speed 2 ‘Universal’. At der er to forskellige hastigheder gør sådan, at du selv kan styrre din rensning, og hvor du vil have mere dybdegående cleanse fx. på et problemområde.

Speed 1, den mere delikate er lavet til den sensitive hud, og kan bruges på virkelig sensitiv hud. Universal går ind og dækker en del flere hudtyper, og renser 6x bedre end dine egne hænder. Denne speed er lavet til, at den kan bruges hver dag, og renser 26% bedre end Speed 1.

Mia 2 har en pulserende timer der bipper, hver gang der er gået et minut, hvilket giver dig tegn til at gå videre til et nyt sted i dit ansigt. Du vælger selv børstehovedet, du vil have på din Mia 2, eller en af de 3 andre cleansere. Børstehovederne går lige fra et cashmere til et helt normalt børstehovede. Dit børstehovede skal skiftes hver 3. måned og koges engang imellem, når du føler behov.

Når du køber din renser, kommer den med en oplader, et rejsecase til renseren, et sensetive brush head og en lille ansigtsrens.

Det er lidt af en investering, men når den først er købt holder den evigt og kan bruges overalt på din krop. Jeg siger go for it, og få et 6x bedre renset ansigt!

Jeg har købt min i Magasin HER