Coachellas anden weekend er officielt ovre, og i den anledning vil jeg dele mit bud, på dette års fedeste beauty trends med jer. Cute opsætninger, fletninger, farver, glimmer og rihnesten. Ja, alt dette beskriver ovenstående looks, og dette års Coachella beauty-vibe rimelig godt. Personligt er jeg kæmpe fan af glimmer midterskilningen, og de fine rihnesten detaljer, som mange af festivals deltagerne prøver sig med, rundt omkring i ansigtet og på kroppen. 
Coachella er uden tvivl på toppen af min bucket list, og jeg ville elske at nyde en weekend i den californiske ørken, med mine veninder. Selvfølgelig med glimmer, fra top til tå!

Get the look: Glimmer midterskilning
Smid dit hår op i en cool opsætning. Ovenfor finder du et par gode bud, bla. rottehaler, diverse fletninger eller de to fine ‘bøffer’. 
Når du har fået sat dit hår i den ønskede stil, er det tid til at tilføje glimmer. Space Paste er et nyt produkt der er gået viralt, på baggrund af den geniale opfindelse. Det er en glimmer i en form for ‘paste’, som kan smøres i håret, på krop eller øjne. Super cool opfindelse, der gør det både nemmere og sjovere at leje med glimmer. De fåes i omkring 14 forskellige sjove farver, med alt fra rød til lilla. 

Find Space Paste fra mærket Lemonhead, HER.