IMG_9064

IMG_9063

IMG_9062

Kat Von D er et mærke der er værd at holde øje med, da hun bliver større og bedre for hver dag der går. Hendes cool og edgy indpakning, kombineret med top kvalitets produkter, får forbrugerne til at komme tilbage efter mere. Udover hendes kosmetik linje er Kat Von D tatovør, hvilket der ofte bliver refereret til – og kan ses på hendes produkter og indpakning. 

Jeg har forelsket mig i den her super cool øjenskygge palette, fyldt med farver, matte og metallic øjenskygger, til hver en smag. Øjenskyggerne er bløde som smør, og har en super høj pigmentering. Paletten er inspireret af nuancerne på sommerfugle, som også pryder indpakningen så fint.
Produktet er lidt udenfor min komfort zone, da det er øjenskygger med en kold undertone – dvs. farver som sølv, blå og lilla. Jeg er blevet forbløffende vild med alle farverne, (især de sølv/grønne) da de giver mulighed for tonsvis af forskellige øjenskygge looks.  

Øjenskyggerne er opdelt i tre ‘rum’, med en større øjenskygge henover dem. Dvs. de lilla nuancer med den beige, de sølv/grønne  med den sølv/hvide og de blå med den lyserøde. Super god måde at give folk et skub i den rigtige retning, og gør den efter min mening super forbrugervenlig.

Kat Von D Chrysalis Eyeshadow Palette, 300kr, Sephora

TIP: Brug Fix+ spray fra MAC sammen med glimmer øjenskyggerne, for top shine.