IMG_2207

7 day er en helt fantastisk langtidsholdbar lak! Man opnår supershine, den bedste holdbarhed, gel-feeling, nem at påføre, super hurtig tørrings tid og bliver nemt og hurtigt fjernet med almindelig neglelakfjerner.

De har et stort udvalg af en masse flotte farver, og jeg er sikker på, at du finder et par stykker, der falder i din smag. 7 day er nem og hurtig at bruge, og holder super på både hænder og fødder. Jeg er storforbruger!

Sådan påfører jeg lakken

Du starter med at rense din negl af med flasken markeret med step 1. Jeg tager væsen ud på en vatrondel og renser alle mine negle af.

*

Så påfører jeg lakken med step 2, protecting base i et fint lag.

*

Så er det tid til det sjove, nemlig lakken! Step 3.. Jeg tager sjældent mere end to lag lak på, hvilket også plejer at være rigeligt. Det giver også altid det pæneste slut resultat, hvis du holder dig til de 2 tynde lag.

*

Toplak, Step 4. Toplakken er, hvad der giver den super flotte shine og lækre gel finish. Jeg påfører igen, lakken i et fint lag og lader så det hele tørre. Gerne i et lyst rum, da det faktisk tørrer hurtigere i lyset. 7 day, lakkerne tørrer super hurtigt, og det er fantastisk for utålmodige damer som mig 😉

Tip: Efter 3 dage med lakken på, påfør igen et lag toplak, for maksimum holdbarhed!

Tjek de nye 7 day sommerfarver ud, og deres nye fine hjemmeside, hvor du vil finde alt den information du kunne ønske.

7 day lakkerne og starterkit forhandles i Matas, Magasin og Salling.

Eller på Matas hjemmeside HER