SAMSUNG CSC

Depends nye O2 serie er endelig kommet på hylderne, og jeg er vild med det hele! Håndpleje, neglepleje og lakker – O2 har det hele! De nye spa produkter er geniale, og jeg har virkelig fået meget brug ud af det, dog er der favoritter!

Mud Mask

Mudder masken er en maske du kommer på neglen, der fjerner diverse olier og snavs fra neglen, så lakken holder bedre og længere. Jeg har klart mærket forskel, imellem hvis jeg bruger den og ikke lige får den brugt, da min lak simpelhen ikke skaller sådan af, og binder bedre fast.

*

No Yellow

Et produkt, der indeholder en patenteret optisk film-danner, som går ind og kamuflerer gule misfarvninger på neglefladen. Tørrer hurtigt og indeholder UV-filter, der beskytter mod gulmisfarvninger på din negle!

*

Stop Bite

Den klassiske stop bite neglelak, der er super effektiv. Jeg er ikke selv neglebidder men har en veninde der er, som havde lakken på i weekenden – og fornøjet så hun ikke ud da fingerne kom i munden 😉 

*

Ridgefiller

En mineralbaseret ‘ridge filler’, der udfylder og kamuflerer ujævnheder i neglen. Perfekt som en naturlig neglelak, da den har den skønne lyserøde farve. 

*

5 in 1

Til en tralv pige som mig er den her lak fantastisk! Lakken indeholder en underlak, modvirker at neglen flosser, fugtgivende, styrkende & beskyttende og en overlak.

*

Depend handspa serien, kan du læse et helt indlæg om her

Lækre håndpleje, med den lækrste duft!

Køb alle de lækre produkter i Matas – hvor du finder hele det nye sortiment! 

Pssst.. Der er tilbud på alt O2 på Matas hjemmeside lige nu!!