IMG_8298

IMG_8294

Jeg fik i sidste uge, et par lækre produkter ind af døren fra www.WeightWorld.dk.
I blandt var den her Skinny Coffee. Skinny Coffee Club er en detox kure lavet på en blanding af naturlige ingredienser, der er bevist at virke som en hurtig slankekur. Produktet går ind og fremskynder dit stofskifte, appetitnedsætter og efterlader dig med ren og strålende hud. Lyder det ikke godt?

Jeg har drukket kaffen lige siden jeg fik den, og jeg synes faktisk den har været rigtig god. Umiddelbart smager den af helt normal kaffe (lidt mildere), og er helt sikkert noget der kan drikkes hver dag. Jeg blandede kaffen op med enten mandelmælk eller soyamælk, da det anbefales ikke at indtage kaffen med ‘normal’ mælk. Kaffen er klinisk bevist at øge hurtigt vægttab, og så er den økologisk! Noget jeg var specielt chokeret over, er at kaffen er 10 gange så effektiv som traditionel detox te! 
Om jeg har tabt mig eller ej kan jeg ikke sige, men min energi er i top, og jeg har en del nemmere ved at komme op om morgnen 😉 Kombineret med Green Coffee Pure kosttilskud, er det her en rigtig energi booster. Læs om Green Coffee Pure HER.

Perfekt til dig der elsker kaffe, og samtidigt vil kickstarte et vægttab. Jeg tror normalt ikke på ‘quick fixes’, og mener at alle de her produkter skal kombineres med god kost og lidt motion.
Køb Skinny Coffee Club HER, til 249kr.

Skinny Coffee Club

Indlægget er udarbejdet i samarbejde med WeightWorld