1118full-gigi-hadid

Røde læber, er og bliver en smuk klassiker. Du kan bære en rød læbestift, til nærmest et helt bart ansigt, eller til bronzy øjne for et mere forførende festlook. Men vidste du, at der findes en perfekt rød, til lige præcis din hudtone? YSL har altid været et af mine fortrukne beauty brands, med en nuance rød til enhver hudtone og anledning. Find din perfekte røde læbestift, nedenfor!

s1293463-main-Lhero

YSL Rouge Pur Couture, i farven ”Le Rouge – blood red”, 265 kr.

Lys hudtone
Har du lys hud, skal du gå efter en rød læbestift med blå undertoner. Gå efter en kirsebær-rød, da den er perfekt til at fremhæve de lyserøde toner, lysere hud ofte har.
Rouge Pur Couture læbestifterne fra YSL, giver læberne et farvemættet resultat, med smuk glans. Super lækker til en aften ude med massere af sprald på læbefarven.

3365440117594
YSL Varnis á Lévres, i farven ”Rouge Laque”, 265 kr.

Medium hudtone
Skift din læbefarve, baseret på sæsonen. Om sommeren når du har en god kulør, gå efter en orange-rød. Farven vil fremhæve din tan og sommerglød, samt din læbeform. Hold dig til de røde læbestifter med blå undertoner, som får dine tænder til at se super hvide ud, om vinteren.
Vernis à Lèvres giver læberne intens farve og glans, og holder på læberne i timevis. Et unikt produkt som giver dig læbestift og gloss, alt i én. Applikatoren gør påføringen nem og er min absolut favorit applikator på market.

3365440217928

YSL Rouge Pur Couture the Mats, i farven ”Grenat Satisfaction”, 265 kr. 

Oliven hudtone/undertone
Dybe murstens/rust farver, vil føles mest naturligt imod din hudtone. De dybe farver vil blende mest naturligt og holde på de varme undertoner huden naturligt har.
Rouge Pur Couture the Mats giver læberne en matte og fløjlsblød overflade, fuld dække og et langtidsholdbart resultat. Selvom produktet er matte, er læbestiften super behagelig at have på og tørrer ikke læberne ud.

3365440198043

YSL Rouge Volupté Shine, i farven ”Corail Incandescent”, 265 kr.

Karamel hudtone
Gå efter en rød med en koldere undertone, og noget der næsten changerer til pink. Den smukke ‘mellem farve’ rød vil fremhæve den lækre karamel hudtone og give en masse glød i ansigtet.
Rouge Volupté Shine læbestifterne
 er super cremede og fugtgivende – og påfører læberne top shine. Da læbestifterne har et creme finish, giver de en smuk medium/let dække. 

3365440738560 3614271332646

YSL Baby Doll Kiss & Blush, i farven ”Opium Red”, 280 kr. 
YSL Vernis Á Lévres Vinyl Cream, i farven ”401”, 300 kr. (nyhed)

Dyb/mørk hudtone
Dybe farver som vinrød eller rød med lilla undertoner, er perfekte til den mørkere hud. Gå efter noget med varme undertoner for at tilpasse farven, med din egen varme i huden.
Baby Doll Kiss & Blush: Kiss & Blush kombinerer det bedste fra to verdener, nemlig blush og læbestift. Produktet er højt pigmenteret, silkeblød og nem at arbejde med – på både læber og kinder.
Vinyl Cream: YSL Vinyl Cream beskrives bedst som en hybrid af en gloss, intensiv farve og silkeblød læbestift. Produktet har en glossy og lakeret følelse, ligesom vinyl. Et must-have og nyhed fra YSL!