Barbara-Palvin-Zoltan-Tombor.2

Kokosolie er et af mine yndlings naturlige beauty produkter, fordi man bare kan bruge det til alt. Jeg synes duften er fantastisk og smager lige så godt som det dufter! Her er min lille liste over hvad jeg bruger olien til ♥

Mad

Olien er et super alternetiv for normal olivenolie, smager super og er meget sundere og bedre for kroppen. Jeg steger kød og grøntsager i olien, og hvad der nu ellers skulle på panden, og synes at det giver en virkelig god smag! Jeg bruger den også når jeg skal bage, istedet for diverse andre olier. Lavede for nyglig en kage med olien i toppingen, og det smagte super skønt.

*

Kokosolie til kroppen

Skrub din hud i badet, og smør den ind i olien efter. Det giver den blødeste hud og giver et lækkert sunkissed look.     Jeg bruger også olien hvis jeg har tørre områder i ansigt eller på resten kroppen, der trænger til ekstra pleje. Hvis man døjer med akne er olien også med til at rense huden!

*

Makeup fjerner

Jeg bruger også kokosolie som makeupfjerner. Jeg putter olien på en vatrondel og fjerner ellers bare hvad der skal fjernes. Hvis du bruger den omkring øjenområdet, hjælper det også med at styrke vipper og bryn!

*

Hårolie

Kokosolie er en fantasisk hårolie, der hjælper på spaltedespidser og giver et lækkert shine til håret.                                 Det kan også bruges til at hjælpe dit hår med at gro hurtigere og styrke det. Masser olien ind i hovedbunden, lad den sidde i mindst 30 min, eller natten over og vask det ud.

Det her er hvad jeg bruger min olie til, men det kan bruges til mange ting og listen slutter bestemt ikke her! Min yndlings kokosolie er fra Urtekram og kan købes i Føtex m.m.