pool-editorial-beauty-waterproof-makeup-swimsuit-

Sol, sommer og måske endda festival? Festival seasonen er ankommet, og solen brager nedover Danmark. Jeg tager selv et smut på festival i morgen, og er i år velforberedt på solfaktor fronten. På festival er man ekstra udsat, da det hele forgår under åben himmel og det sidste du tænker på er måske SPF. Få styr på hvilket sol-produkt der passer perfekt til dine preferencer, og gå de kommende festivaller imøde velforberedt – ligesom mig 😉

 

Sololie med SPF
Hvis du har tør hud og godt kan lide, at din hud ser skinnende og lækker ud, er en sololie perfekt. Sololierne i dagens Danmark har høj SPF beskyttelse – faktisk helt op til SPF 50. Jeg har to favoritter der beskytter, uden at fedte og grise!

qktue2neeu3zif0oqpvd
Yves Rocher, Solarie Peau Parfaite Invisible Spary, 99kr.

Yves Rocher Spray invisible er en let, plejende tørolie, der giver en effektiv UVA/UVB-beskyttelse. Produktet efterlader huden med et fint fløjlsskær, som fremhæver hudens gyldne toner. Produktet findes i både SPF 15, 20, 30 og 50, så der er noget til alle! Olien dufter behageligt og efterlader dig ikke med en træls ’sololie duft’.

s-sololiespray_spf30-b-200_72-HSXufe4Id8io0WOQ8YPxJA
Derma, Sololie Spary, 129kr, Matas.

Derma Sololie Spray SPF 30, er en lækker let konsistens, der nemt bliver smurt henover huden. Den fedter en smule efter min mening, men det betyder også at den efterlader lidt glans, hvilket er specielt lækkert på benene. Olien er både Svane og Astma-Allergi mærket, og helt uden sprit. Den vandfast og har ikke nogen dufter – overhovedet, hvilket er super lækkert.

TIP: En sololie gør huden pæn og lækker, samt giver masser af fugt. Flot til bare ben og arme eller til hele kroppen, når tiden kommer for at tage på stranden.

 

Serum med SPF
Serum med solfaktor? Ja, du hørte rigtigt. Det tysk-producerede mærke Phyris har produceret en serum med SPF 30, som du kan have under – eller over din dagcreme og makeup. Bliver uden tvivl en af sommerens must-haves!

phyris,_uv_add_on_spf_30_serum,_50ml,vejl._pris_24_38720
Phyris UV Add On Serum SPF 30, 249kr.

Phryris har lavet et nyt innovativt produkt, nemlig en UV Add On Serum! Er du en af dem der nødig vil erstatte din dagcreme med en solcreme, eller hader den klistrede fornemmelse af solcreme, er dettte produkt som lavet til dig. SPF 30 og spækket med E-vitamin, der giver massere fugt og understøtter hudens fugt-bindende

TIP: Altid påfør din SPF hver 3. time. og efter at have været i vand.

Solcreme – Der ikke fedter
Solcreme kan være svært at finde rundt i, da hylderne bugner med dem. Personligt er jeg ikke vild med en solcreme der efterlader hvide spor eller fedter, så jeg har fundet to der netop opfylder mine krag til en lækker – og let, solcreme.

ppr07825
Yves Rocher Solarie Peau Parfaite Comfort Lotion, 119kr.

Yves Rocher har lavet en super lækker solserie, så den skal selvfølgelig nævnes igen. Denne gang er deres solcreme i fokus! Sea Holly som er hovede ingrediensen i alle de nye produkter, og har en unik evne til at tilpasse sig solens stråler. Solaire Peau Parfaite udnytter kraften i Sea Holly-ekstrakten fuldt ud for at beskytte huden, uden at snyde dig for den gyldenbrune sommer tan. Solcremen er let både at påføre og smøre ud, og findes i SPF 15, 20, 30 og 50.

7503_mellisa_solbeskyttelsescreme_spf30_150ml
Melissa Solcreme SPF 30, 169kr, Matas.

Melissa solcreme med SPF 30, er en uparfumeret solcreme, der sikrer din hud den bedst mulige beskyttelse og pleje. Den unikke sammensætning af økologiske planteekstrakter og økologiske planteolier i produkterne giver dokumenteret reduktion af sol-, celle- og DNA-skader. Mellisa’s solserie modvirker rynker, tab af elasticitet og ældning af huden samtidig med at den giver intensiv fugt og virker beroligende og revitaliserer huden. Hvor lækkert er det ikke lige?

TIP: Husk altid at smør et godt tykt lag SPF på, da solfaktoren ellers ikke virker med fulde effekt.