Fashion-quarterly-image-for-august-editorial-2014-624x884

Kvinder og mænd i alle aldre døjer med mørke rander under øjnene, men hvad er årsagen? Søvn er selvfølgelig en stor del af det, men vidste du godt at mørke rande under øjnene kan være et tegn på, at nyrer og binyrer er under pres – for eksempel på grund af dehydrering? Jeg har undersøgt nettet og løsninger er der nok af! Jeg har prøvet diverse ting af, og er klar med 3 steps – der virker.

Løsning:
1. Start din dag med at drikke et glas vand tilsat 1-2 teskefulde æbleeddike. Mig og min kæreste har afprøvet det her sammen, og velsmagende er det ikke! Ned kommer det og det er fantastisk for dit system. Ligeledes kan du presse saften fra en citron ned i dit vand – mere velsmagende og mindst lige så godt. Det afhjælper væskeophobninger på grund af syre-base-balancen.

2. Den lidt mere kedelige 😉 Drik dine 2 liter vand om dagen!

3. Røde grøntsager som gulerødder, rødbeder og rød peberfrugt har et højt indhold af phytokemiske stoffer som karotenoider, der modarbejder de frie radikaler, som laver rod i vores celler og skader krop og hud. Juice dem, og drik et stort glas hver dag.

Lækker juice opskrift fra skønne madblogger Julie Bruun: Her