I onsdags tog mig og min veninde Emilie en tur til København, da jeg var blevet inviteret til 9PR, Sephora Spring 17 event. Vi havde en ret pakket dag, og jeg prøvede derfor at tage en masse billeder undervejs, så I kan få et lille indblik i, hvad jeg typisk laver, en dag på blogger-rundtur i Kbh. 

IMG_1812
Dagen startede kl. 6:20, da vi skulle nå at gøre os klar, inden vi skulle køre imod lufthavnen kl. 7:30. Trætte kom vi ombord på flyet, og Emilie fik sig en lille lur, imens jeg spillede Candy Crush 😉
Det er første gang jeg har en blogger-veninde med i København, så det var super dejligt ikke at flyve alene – selvom hun sov, haha.
Metro
Vi landede kl. 9:20 i Københavns lufthavn, og tog derefter Metroen ind til Kongens Nytorv. Afsted fra Kongens Nytorv til Sephora event, hos 9PR. Sephora holdte deres halvårlige pressemøde, hvor de præsenterede deres mange 2017 spring nyheder. 9PR’s showroom ligger midt på strøget, så vi havde heldigvis ikke særlig langt at gå.
9PR-2
Det blev afholdt i deres showroom, med et lækkert morgenmadsbord, god stemning og en masse smukke stande og set-ups. Et hurtigt selfie i spejlet. Hvis I er interesserede i hvad Emilie har på, kan i hoppe ind på hendes blog HER, og få en masse fashion inspiration.
Showroom
Her ses et par af de fine stande, og en brøkdel af de fine omgivelser i 9PR’s showroom. Jeg har valgt at dedikere et helt indlæg, til alle de smukke produkter der blev udstillet. Så stay tuned, for detaljer om de nye spring releases, og hvilke goodies jeg fik med hjem.

IMG_1922
Efter event fik vi shoppet lidt. Jeg fik købt 3 basic t-shirts i Zara, og et par Adidas Ultra Boost i sort til træning. Emilie købte samme basic t-shirt og en super lækker rollerball parfume, begge fra Zara. Efter lidt let shopping smuttede vi en tur i Illum, og blev enige om at vi godt kunne spise lidt frokost. Ovenfor har jeg lige smidt min store striktrøje, fordi jeg på fantastisk vis, havde det super varmt (!?).

IMG_1879
Original coffee laver nogle lækre avokado sandwiches, så vi købte en avo-mad og selvfølgelig kaffe.
Miglorini
Dirkete videre til pr bureauet Migliorini, hvor vi fik en hyggelig beauty snak om bla. Natura Siberica og OrganiCup. Vi fik begge lidt forskellige produkter med hjem, som jeg glæder mig til at teste. Kunne I være interesseret i at høre lidt om, hvad jeg synes om OrganiCup?
FullSizeRender 2
Billede: Christina’s Instagram
Efter mødet hos Migliorini, smuttede vi hen til Impression PR pigerne. Som den dårlige blogger jeg er, glemte jeg fuldstændig at få taget lidt billeder, så ovenstående er tyvstjålet fra Christinas Instagram. Som altid med Christina og Terese, fik vi tøsesnakket en masse, og kigget på alle de lækre brands de repræsenterer. Vi fik en masse goodies med hjem, fra bla. Maria Nila, Duff Lashes, Sugar Bear Hair og Appeal 4.
Skærmbillede 2017-01-19 kl. 09.55.13
Billede: Connect Communication Instagram
Sidst med ikke mindst, var vi et smut forbi Connect Communication. Et pr bureau der bla. repræsenterer Anastasia Beverly Hills, Jurlique og Nivea. Vi fik en lille beauty talk, og fik goodies med hjem fra Anastasia, Jurlique og overstående lakker fra Kure Bazaar. Så fine farver og produkter, jeg helt sikkert får brugt en masse!
IMG_1895
SÅ gik turen ellers hjemad kl. 19:00, denne gang med bus, og vi havde derfor en længere rejse foran os. Emilie fik den gode ide at købe doughnuts med til turen, så ovenfor ses hun i alt hendes lykke, inden vi spiste de søde sager. Busturen varede 3 timer og 45 min, hvorefter vi ankom til Århus station kl. 22:45. En lang tur, med aaalt for lidt søvn, og en masse grin fra 2 overtrætte tøser.
IMG_1909
Vi skulle selvfølgelig lige fra Århus til Viborg, så vi skulle vente på vores tog, der skulle fragte os videre. Toget gik kl. 23:30, så vi sad og ventede på Mc Donalds, i godt en time. Vi fik kigget lidt på alle vores goodies, og var ellers godt klar på at komme hjem i seng.
IMG_1916
IMG_1917
Sidste strækning til Viborg, hvor vi ankom ved endestationen kl. 00:33. Trætte og udkørte, kunne vi sige godnat kl. 01, og være klar på endnu en skoledag, kl. 8:30 næste morgen.
What a day!