7350071075951-3-2599727

Mange af os ejer allerede en Clarisonic, eller et lignende rense apparat. Jeg har siden April testet FOREO’s LUNA 2, og vil i dag sammenligne den med Clarisonic og fortælle mine tanker, om de to meget forskellige produkter. 
Jeg har ejet min Clarisonic i et par år, og har været rigtig glad for min MIA 2. Efter jeg fik den lækre LUNA 2 ind af døren, har den ikke gjort andet en at overraske mig positivt. FOREO’s linje af produkter, har virkelig blown me away. 

LUNA 2 bruger T-Sonic teknologi, som blidt exfolierer huden, renser porerne og fjerner 99,5% af skidt, olie og rester af makeuppen. Den efterlader huden klargjort og lækker, til at tage bedre imod dine hudpleje produkter. 

FOREO LUNA 2, funktioner jeg elsker:

  • Man skal ikke købe nye børstehoveder, nogensinde. 
  • Rensebørsten er 100% vandtæt og én opladning svarer til 450 rensninger (ca. hver 7. måned).
  • Den ultra-hygiejniske, fleksible og skånsomme silikonebørste er 35 gange mere hygiejnisk end børster med nylonhår.
  • Der findes en LUNA 2 til alle hudtyper (olieret, kombineret, normal, sensitiv) – børsterne er alle forskellige, også i farver.
  • 12 justerbare hastigheder

LUNA2-PP-Productimage-Front-Normal425x523-copy

 

HUSK – Ikke at presse din LUNA 2 for hårdt imod ansigtet. Det er for det første ikke sådan den skal bruges, og for det andet føles det som om hele dit ansigt vibrerer og det kan derfor give lidt hovedepine. Du skal derimod lade apparatet glide henover huden i cirkulære bevægelser, og lade den gøre arbejdet.
En ting jeg savner ved min LUNA 2, er at den slukker efter det minut, du skal rense i. LUNA 2 skal – som Clarisonic – kun bruges i et minut, men den slukker ikke af sig selv. No big deal, du må gætte dig frem 😉

LUNA 2 har også et anti-anging funktion. Funktionen reducerer fine linjer og rynker ved hjælp af pulseringer på lavfrekvens. Alt du gør, er at placere apparatet på dine udsatte områder i et minut. Din idealle routine med LUNA 2 skal bestå af 1 minut rens og 1 minut anti-age. 

Med LUNA 2’s rene design, undgår du ophobninger af fx. døde hudceller og sæbe, som kan komme til at sætte sig i andre rense apparater. Lidt klamt hvis du spørger mig. Med LUNA 2’s rene overflader, udgår du at rense huden men sæben fra i går 😉

Prisen for en FOREO LUNA 2, er 1495 kr. En rigtig fin pris, sammenlignet med den lækre Clarisonic der står til 1099 kr. Børstehovede skift, skal selvfølgelig regnes oven i prisen på Clarisonic. Børstehovederne står til ca. 199 kr. 

For et billigere alternativ findes LUNA 2 i en mini udgave, til 1095 kr. Perfekt til rejsetasken. 

7350071076231
Foreo LUNA Mini 2

Konklusion: 
Jeg er helt vild med den fine LUNA 2 fra FOREO! Jeg kombinerer min LUNA 2 med min Clarisonic – LUNA 2 bruger jeg alle ugens dage, og Clarisonic (MIA 2) bruger jeg i badet, 2 gange om ugen. 

FOREO LUNA 2, 1995 kr.