2013_10_vanity_fair_newyears_53a1428
Sponsoreret Indlæg

Det er endelig jul og måske fortjener manden i dit liv, at blive forkælet lidt ekstra i år. Det kan efter min mening, være svært at købe gaver til mænd, både kæreste, far, søn, mand og bedstefar. Derfor har jeg fundet et par lækre selvforkælelse produkter frem, jeg er sikker på vil falde i de fleste mænds smag. Opdelt i kategorier, for at snævre din søgning ind, og gøre shoppingen nemmere for dig.

The Beauty Buy
Trænger manden i dit liv til lidt nyt lækkert til krop og ansigt, er et beauty buy vejen frem.
Der findes et hav af skønhedsprodukter til mænd, og har derfor prøvet at snævre det ind til 2 gode produkter, der er overskuelige at bruge i hverdagen og inkorporere i den daglige routine. 

2222002161710
Den lækre Facial Fuel gaveæske fra Kiehls indeholder: en full size Facial Fuel Energizing Face Wash (250 ml.), en full size Facial Fuel Moisturizing Treatment for Men (125 ml.), en rejsestørrelse Age Defender Power Serum 5 ml. og en rejsestørrelse Post Shave Repair Gel 15 ml. Den perfekte gave til ung som ældre, og noget alle mænd kan bruge. Jeg gav selv produkterne til min kæreste sidste år, og de er blevet brugt flittigt lige siden.
Tag en nærmere kig på æsken HER.

zadig-voltaire-this-is-him-edt-50ml-1-7oz-gift-set_f55cdff1

zadig-voltaire-this-is-him-edt-50ml-1-1-7oz-gift-set_f55cdff1
Julen er fyldt med gaveæsker, men denne fra Zadig & Voltaire er efter min mening specielt lækker. Deres nye dufte THIS IS HER! og THIS HIM! udkom tilbage i august, og har siden været et kæmpe hit blandt forbrugere. Duften THIS IS HIM! er den en lækker duft, med noter af krydret røgelse, grapefrugt, vanilje og sort peber. Den perfekte mandige duft, med et tvist. 
Køb æsken HER.

*

The Handyman
Har du en handyman i dit liv der tænger til nyt udstyr, overtøj til skiferie m.m.? Hjemmesiden Engelbert Strauss sælger alt inden for ‘handyman’ kategorien, samlet på deres hjemmeside. Udover produkter til manden sælger de også produkter til kvinder og børn. Hjemmesiden er nem og overskuelig, og alt overtøj vises på modeller og med små videoer. Videoerne viser tøjet dreje rundt, og du kan fx. lyne op og ned eller justere på overtøj, så man kan se lige præcis hvad det stykke tøj kan.
Find deres hjemmeside HER.

skaermbillede-2016-12-01-kl-08-32-45

*
The Everyday Items
lige så kedelige hverdags produkter kan være, lige så god en gave kan det gå hen at blive. Mænd sætter ofte pris på det lækre i hverdagen, og det er sådanne produkter jeg har prøvet at finde frem, til den perfekte everyday julegave.

 

 

En espressomaskine er en sikker vinder, til enhver mands hjerte. Hvis der er noget de fleste mænd sætter pris på, er den nemlig en god kop kaffe. Nespresso laver efter min mening, nogle af de pæneste og mest tidsløse designs, man sagtens kan have stående fremme i køkkenet. Maskinen varmer op på kun 25 sekunder, nem at bruge og har et væld af kompatible kapsler, som falder i alles smag. Maskinen er lige nu sat 400 kr. ned, og koster derfor kun 600 kr.
Den kommer med 16 kapsler, så du kan finde din yndlingssmag.
Find maskinen HER.

5709954022407_3
5709954022407_1
Har din mand længere skæg, der trænger til lidt ekstra forkælelse? Den optimale barbering kræver ordentlige produkter. Giv ham de fedeste maskuline produkter, med Barberians start-up kit, der indeholder essentielle produkter til den perfekte barbering. 
Alle produkter indeholder nøje udvalgte økologiske råvarer, der er velegnet til alle hudtyper. 
Indeholder: Pre-shave Oil 30 ml., Shaving Cream 100 ml., Shaving Brush og Face Cream & Aftershave 100 ml.

Køb æsken HER.