img_2752

Jeg skal til frisør i næste uge og dette er de billeder jeg vil have med. Jeg mangler at der skal ske noget nyt ved mit hår, så det ikke bare ryger op i den berømte hestehale. Om det også bliver farve eller bare klip, det må tiden vise – der skal i hvert fald ske noget nyt. Hvis du ikke tør at gå halv permanent med farvet hår, kan du også gå for løsninger, der vaskes ud af dit hår efter en hårvask eller to.
Husk, at den klareste og pæneste farve, får du jo lysere dit hår er inden du farver det.

Wella_Color_Fresh_Image_DKK139

Wella Color Fresh Semi-Permanent Colour
Wella Color Fresh er en hjemmebehandling, som hurtig og nemt farveopfrisker dit farvede hår og efterlader smuk glans. Produktet er til indimellem salonbehandlinger eller til dem der ønsker at give hårfarven et boost. Jeg bruger selv produktet i badet omkring en gang om ugen, for at opfriske mit allerede farvede hår. Jeg fik en Wella behandling hos frisør SACO i København tilbage Juni, og Color Fresh har gjort at min hårfarve har holdt ved.
Farven holder i op til 10 hårvaske og kan give op til 30% dækning af grå toner.
Påføres jævnt i nyvasket, håndklædetørret hår. Efter 5-20 min. skylles farven ud og håret styles som vanligt.
21 nuancer. 139 kr. vejl. Forhandlerinfo: 3326 9111

Davines
Davines Alchemic Conditioner
Davines Alchemic Conditiones i farven chocolat, er en dyb brun farve leave-in conditioner med røde undertoner. Produktet går ind og forstærker farvepigmentet i dit hår, og efterlader det både silkeblødt, skindende og en tand mørkere.
Jeg bruger den som en maske imens jeg barberer mine ben, og lader den sidde i 5-10 min, alt efter hvor kraftig en farve jeg ønsker. Jeg har blandt andet forelsket mig i dette produkt fordi det holder i 2-8 hårvaske, og er helt klart en kæmpe favorit af mine. Love it!

Colour Refresh Pink pop 300 ml. kr. 219,-

Color Refresh fra Maria Nila
Dette er også en farve, du kommer i håret efter shampoo, efterfulgt med din conditioner. Du skal ikke bruge handsker og denne farve skal virke i 2-10 minutter, alt afhængig af hvor kraftig en farve du vil have. Produktet kan mikses med din almindelige conditioner, for at få en mere nedtonet/sart farve. Maria Nilas laver også en “hvid” base, som er et alternativ til din egen conditioner. De har et ton af lækre farver og er et must for blondinerne, der kan have det lidt ekstra sjovt, med shampooer som denne.