IMG_8299

Jeg er lige nu i gang med at teste en masse forskellige naturlige slanke og detox produkter af fra www.WeightWorld.dk. WeightWorld er en dansk webshop, med hovedfokus på vægttabs produkter, kosttilskud og lækre velvære og kropspleje produkter. Jeg vil igennem april måned teste en masse produkter af, og dele mine resultater med jer!

Sommermånederne kommer stille og roligt snigende, og i år har jeg blandt andet de her Green Coffee kosttilskud, til at hjælpe mig på vej til bikini body. Green Coffee Pure er en naturlig slankepille og et af de reneste former indenfor vægttabssupplementer. Tabletterne indeholder et af de højeste milligram af grøn kaffe ekstrakt på det danske marked, nemlig 7000 mg.

Pillerne skal tages 3 gange dagligt, i form af 1 kapsel. Kapslerne skulle hjælpe med at kickstarte vægttab, booste dit stofskifte og øge dit energi niveau. Chlorogensyre fra de uristede kaffe bønner går ind i leveren og hjælper med at forbrænde sukker og fedt, i stedet for at det binder sig som fedtdepoter.

Det lyder spændende ik? Jeg glæder mig allerede til at færdiggøre min kur, og se mit resultat.

Pillerne er 100% naturlige, og er derfor både noget jeg både tør at indtage, og kan stå inde for at skrive om. Det skal lige siges at det anbefales at man er over 18 år, for indtagelse af tabletterne. Det er altid en god idé at snakke med ens læge, hvis man skal tage nogen form for kosttilskud.

Glæder jer til at vise jer mange flere fede produkter fra www.WeightWorld.dk

Green Coffee Kosttilskud

Indlægget er udarbejdet i samarbejde med WeightWorld