BqGmvOoCcAI2liF.jpg-large

Jeg ser jo mig selv som et nogenlunde sundt mennesker.. Det er måske ikke alle der vil give mig lige meget ret, men hvis jeg har muligheden mellem sundt og usundt, vælger jeg aktid sundt! Jeg elsker at være sund! Det holder min hud ren og min energi oppe. Men så er det at folk spørger mig, hvad jeg udskifter de usunde snacks med? Jeg har en masse sunde snacks ideer, der ikke tager en masse tid at lave..

Frosne vindruer

Stil din bakke vindruer i fryseren, og lad dem blive gennemfrosne. Det færdige resultat bliver lidt som slushice når du bider ned i vindruen og jeg synes jeg er super lækkert!

*

Mørk chokolade

Den her kender vi alle, og ved at det er en super snack. Et stykke mørk chokolade er super lækkert og nemt at finde frem!

*

Hjemmelavede bæris

Blend dine yndlings frugter og bær sammen til en smoothie eller et bærblend, og smid det i en sodavandsis laver. Lad dem fryse til en is, og server dem en varm dag som i dag!

*

Hummus

Hummus er en af mine yndlings madvare i tiden, fordi det simpelhen er fantastik til alt. Brødstænger, sandwich eller grøntsagsstænger.. Lækker smag og super sundt!

*

Granola

Hjemmelavet granola(müsli), med en masse blandet nødder, havregryn og tørret frugt. Hak det sammen og smid det på panden, med enten honning eller sukrin, for at give en lækker sød smag. Smid det på din skyr eller yougurt!

*

Bananer i chokolade

Smid bananer eller andre frugter i mørk chokolade(eller hvad du ellers har lyst til), og rul dem i nødder. Nødderne sætter sig i chokoladen og giver faktisk et rigtigt fint udseende. De er super til hvis tøserne kommer over, eller til at hygge om dig selv.

Her var et par af mine yndlings sundere snacks, som jeg håber i vil afprøve!

Fortsat god tirsdag ♥