mirrrr

Der er ikke noget bedre end når ens hud ser lækker og glowy ud. Især her i sommer månederne, er det super lækkert at se sund og frisk ud, med lidt farve i kinderne! Her har i mine bedste tip, til en lækker glowy sommer hud.

1. Highlight

Når din foundation og concealer har fået lov til at sætte sig, brug en skin brightener som den fra YSL Touche Eclat, til at give lys til din hud. Brug den under øjnene og på dine kindben, over din amorbue (over overlæben), ned af næsebenet og under dit brynben. Hvis du er mere til et lidt stærkere highlight, så brug fx. Bobbi Brown Brightening bricks, som findes i en masse flotte farver. Her gør du det samme, med en lettere hånd. Drop dog under øjnene, da det jo er lidt mere glimmer her.

*

2. Brug en Cream Blush

En cream blush giver en masse liv til dit ansigt, da den ikke går ind og matterer men giver derimod et dewy look. Jeg er rigtig vild med en fra Chanel som jeg har brugt en del på det sidste, både på mig selv og på kunder. Påfør blushen på æblet af dine kinder, for et mere youthful og friskt look.

*

3. Drop din pudder

Selvom det kan være svært, så prøv og læg pudderen fra dig og drop det helt matte look her til sommer. Man kan selvfølgelig pudre steder det virkelig er nødvendigt eller lidt i t-zonen, men hvis man kan lade være giver det bare en helt anden glød til huden.

*

Tip: Eftersom du ikke har pudret din hud, sørg for at have vandfast mascara på, så den ikke drysser og svære ud i din makeup! Jeg er vild med L’oréal Paris’ Volume Million Lashes Waterproof Mascara, den drysser ikke og holder super en varm sommerdag.

Yves Saint Laurent Touche Éclat // Købes i stormagasiner og Matas

Bobbi Brown Brightening Brick // Købes i stormagasiner

Le Blush Créme de Chanel // Købes i stormagasiner og udvalgte Matas

L’Oréal Paris Volume Million Lashes Waterproof Mascara // Købes i stormagasiner og Matas