Min største fan <3


Efter min lille afstemning i onsdags, står det ret klart, at i gerne vil have flere personlige indlæg på bloggen. Hvad i ønsker skal i få, så i dag vil jeg skrive lidt om hvorfor jeg startede bloggen, og hvordan det i dag er for mig at være blogger.

Jeg startede bloggen tilbage i slutningen af 2015, hvilket vil sige at jeg faktisk har blogget i over halvandet år – lidt crazy at tænke på. Bloggen blev startet imens jeg var under uddannelse som makeup artist, med en opfordring fra min mor, der synes det kunne være rigtig spændende for folk at læse, hvor dygtig jeg var til makeup. Med det sagt, så var det også dengang mange af os var aktive på mediet Ask.fm, og derinde fik jeg hundredevis af spørgsmål, angående hudproblemer, valg af makeup til forskellige hudtyper, og hvad der ellers pressede folk, de gerne ville have svar på.
Alt det kombineret, og med (som sagt) stor opfordring fra min mor og familie, lavede jeg bloggen sammen med en rigtig dygtig ven af familien. Det var en lang process, hvor alt skulle være perfekt og se godt ud.

At få en blog op at køre er en lang process, især når man står på egne ben, uden et blog-fællesskab i ryggen. Jeg har fra start valgt at køre solo. Bla. fordi jeg troede nok på mig selv til, at jeg vidste at jeg kunne gøre det alene. Derudover synes jeg dengang ikke at de forskellige fællesskabers designs passede til mit vision, og at man hurtigt kunne blive en af mange.

Min blog gik egentligt ret hurtigt, ret godt. Jeg var så heldig at have både en stor omgangskreds, men også en masse søde veninder, der delte, likede og støttede op om mit lille projekt.

At være blogger i sådan en ung alder som jeg både havde og stadig har, har til tider været lidt en stopblok. Det er svært at blive taget seriøst af brands jo yngre man er, og man forstår dem jo også godt. Der er tusindevis at unge bloggere derude, der blogger i en måned eller to, og så finder ud af at det enten er for hårdt, eller at de ikke tjener penge med det samme. Sådan var det ikke med mig, hvilket også har ført til den blog jeg har i dag.


Det at være blogger er for mig i dag, er helt vildt sjovt. De mange ture til København til events, møder og hygge, bliver jeg nok aldrig træt af. Blog-verdenen er benhård, med hold da op hvor møder man mange skønne mennesker på vejen. Alle de sødeste PR damer og herrer, der altid tager imod en med åbne arme, og selvfølgelig folkene bag de mange brands, man arbejder med henover tiden.
Jeg elsker stadigvæk at blogge, og føler kun at jeg bliver bedre og bedre til det. Derudover synes jeg det er så hyggeligt at i derude gider at læse med, og jeg elsker når i smider en kommentar, følger med på Instagram eller sender mig en mail.

Det var vidst alt for mig i dag, inden det her indlæg rammer 600 ord, haha. Og hey! Du nåede enden af mit meget lange indlæg. Ovenfor har jeg valgt lidt billeder fra forskellige events, og blogrelaterede begivengeder. Og så min mammi <3 

Hvis i har lyst til at lære mig lidt bedre at kende, må i endelig smide nogle spørgsmål i kommentarfeltet, på Instagram, i en mail, på facebook, eller hvor i ellers føler for det. Så svarer jeg på dem i et samlet indlæg, hvor i kan lære mig lidt bedre at kende.