3979-eating-spaghetti-food-beauty-images-model-jamie-nelson-photographer

I dag er det søndag, hvilket betyder køkkenhygge med min søde familie. Så i dag valgte vi at lave de her himmelske dadel kugler med ingefær. De er super nemme at lave, og en lækker sund snack der kan udskifte slik og andre søde sager.

Ingredienser:

150 g dadler

150 g mandler

2-3 spsk kakaopulver

2 spsk kokosolie 

1-2 spsk vanilje protein

Hvis protein ikke ønskes, kom i stedet 1 spsk kokosolie i (ikke 2), og ingen protein – blot lidt vanilie pulver.

35 ml presset ingefærsaft (målt på vægt)

Fremgangsmåde:

Kom mandler i en foodprocessor og kør til mel. Kom så dadler i (jeg skærer dem i halve stykker), og kør sammen med mandelmelet. Kom de resterende ingredienser i, og blend til at massen er klistret – men ikke våd. Hvis massen er før våd tilsættes flere nødder, og omvendt tilsættes mere væske.

Det hele blendes godt og rulles til små kugler.

Jeg stiller kuglerne på frys, så de får lov til at hærde. De kan selvfølgelig betrækkes med chokolade, rulles i kokos, drysses med tørrede bær – eller lige hvad du har lyst til. 

Fortsat god søndag ♥