3b5187f8de7b68fc95cee32bacff9579

Der er nu kun 2 dage (!!) til juleaften, og hvis endnu ikke har styr på alle gaverne, er en gaveæske vejen frem. Man får næsten altid noget ekstra for prisen, flere produkter med i købet, lækker indpakning i en æske – og så er det nemt.
Jeg har fundet mine yndlings gaveæsker, til den perfekte beauty julegave.
Jeg har prøvet at spænde bredt i prisniveau, så alle kan være med og finde noget der passer i størrelsen. 

(Dyrest til billigst)

  marc-jacobs-style-eye-con-no-20-eyeshadow-palette-2016

marc-jacobs-beauty-object-desire-face-eye-palette

s1838127-main-zoom-1

Marc Jacobs har igen i år, lavet en fantastisk smuk julekollektion, med alt hvad en ægte beauty elsker kunne ønske sig. 2 smukke øjenskygge paletter og et sæt med 5 læbestifter, med alt fra rød til nude. Indpakningen er to die for med metallic guld og lilla, med sorte fryse-tassels som lynlåse. Deres produkter er alle pengene værd, hvis du i år er ude efter en high-end gave. 
(Købes hos Sephora, Århus og København)
Marc Jacobs Beauty, About Last Night Style Eye Con Eyeshadow Palette, ca. 700 kr.
Marc Jacobs Beauty, Object Of Desire Face and Eye Palette, ca. 490 kr.
Marc Jacobs Beauty, Up All Night Petites lipstick set, ca. 300 kr.

708177108016
Jurlique er et af mine favorit brands, nå det kommer til alt der hedder hud- og kropspleje. Deres produkter dufter altid som en drøm, og er baseret på lækre rene ingredienser. Denne gaveæske er indeholder (næsten) alt hvad du har brug for, til den perfekte rense routine. Balancing mist er en af mine all time must-haves, og er noget alle burde eje! 
Jurlique Replenishing Gaveæske, 660 kr. Magasin

717334218772
Origins er også en kæmpe favorit, der laver skønne produkter, til en fair pris. Denne gaveæske indeholder 2 krops- og 2 ansigtetsprodukter. Drink Up Intensive Overnight mask bruger jeg selv, mindst 2 gange om ugen, og jeg kan ikke anbefale den nok. SÅ er du på udkig efter nogle lækre plejeprodukter til en last minute gave, er det her sæt et godt bud.
Origins Hydration Heaven Gaveæske, 416 kr. (sat ned), Magasin.

79625014662
Man kan aldrig gå galt i byen med et sæt lækre makeup børster, og dette sæt fra favoritten Real Techniques, er ingen undtagelse.
Sættet indeholder 3 ansigts- og 2 øjenbørster. Et godt sæt til makeup-elskeren, med det fede design på håndtagene og selvfølgelig lækre kvalitet.
Real Techniques, Your Picks Berlin, 350 kr. Magasin. 

5060027064381

Rodial et super lækkert og lukseriøst mærke, med fantastisk hudpleje- og makeupprodukter. Dette smukke sæt indeholder en super-food håndcreme og lip balm. Begge produkter er gode til håndtasken, og dette er derfor den perfekte veninde gave eller forkælelse til mor.
Rodial Hand & Lip Duo Gaveæske, 206 kr. (sat ned), Magasin.

020714830007
Clinique’s Indulgent Lashes sæt, er en skøn værtindegave eller til beauty-elskeren i dit liv. Sættet indeholder en rejsestørrelse Chubby Lash mascara, Skinny Stick eyeliner og pep-start eye cream. Et super lækkert sæt, til en rigtig god og overskuelig pris.
Clinique’s Indulgent Lashes Gaveæske, 185 kr. Magasin.

Sachet promo RDM

Værtindegave, venindegave eller mandelgave – dette lille sæt fra NUXE kan det hele. Sættet indeholder en håndcreme og læbepomade, og er den perfekte lille gave. Sættet koster kun 79 kr. og er derfor mit billigeste bud, på en fin last-minute gaveæske. 
NUXE Værtindegave, 79 kr. Magasin.