loubLR_0

landscape-1438872576-courtesy

Christian-Louboutin-Lipstick-4

Da Christian Louboutin introducerede hans første neglelak kollektion sidste år, lavede han dem mindst lige så glamourøse som de røde såle. Så jeg er ikke ligefrem overrasket over at hans læbestifter – hvilket er kommet på hylderne her til septemper – bliver mindst lige så stort et statement.

Inspireret af den egyptiske queen Nefertiti, er den her linje af 36 læbestift farver, ikke i en traditional embalage. Det ville være alt for kedeligt! De her læbestifter opholder sig i guld, sort og sølv embalage, toppet af med kroner – hvor der er lavet et lille loop på toppen, så du kan have læbestiften hængende i en halskæde! Læbestifter der bliver båret som smykke? Den perfekte kombanition af beauty og fashion!

Christian-Louboutin-Lipstick-Rouge-5

Som alt andet Louboutin, er de her læbestifter ikke ligefrem billige. De koster $90 stykket, hvilket er omkring 650kr. Der vil selvfølgelig være en rød læbestift som både lakken og skoen. Så nu kan neglene, læberne og skoene matche! Jeg ved ikke med jer, men jeg vil helt klart gå og drømme om de smukke læbestifter.

Find dem her, eller i en af deres fantastiske butikker.