WP

Alle mennesker burde eje en vandfast mascara, især i de kommende sommermåneder. I sommerens hede er en vandfast mascara et musthave i toilettasken, da den både holder gennem sved, fugt og varme. Med en vandfast mascara slipper du for den evige bekymring, om at mascaraen hænger under øjnene. Mascaraen forbliver produktet nemlig på vipperne og holder dem sorte hele dagen.

Min favorit er Too Faced Better Than Sex mascara, som lige er blevet udgivet i en vandfast udgave. Den giver massere af volumen, længde og spreder vipperne så fint. For et billigere alternativ er Max Factors 2000 Calorie mascara en kæmpe favorit i min toilettaske. Den giver længde, fylde og ligner din typiske mascarabørste – overskuelig og nem at arbejde med. 

TIP: Husk at købe en makeupfjerner, som kan fjerne vandfast makeup, så du slipper for at miste dine øjenvipper under aftagning. Jeg kan klart anbefale Clinique Take The Day Off Makeup Remover, der fjerner alt makeup – selv vandfast. 

Too Faced Better Than Sex Waterproof Mascara (Sephora) // Max Factor 2000 Calorie Mascara // Clinique Take The Day Off Makeup Remover