Billede credit: Sara Youblush

Chic opsætning
Start med at gøre dit hår klar til opsætningen. Da mit hår er ret tykt og samtidigt fint i teksturen, har jeg brug for lidt ekstra modstand til min elastik. Derfor starter jeg med Shu Uemura Ample Angora light foam, som giver det hold og grip til håret, jeg leder efter. Glat derefter håret. Til dette bruger jeg mit GHD Platinium glattejern (gør evt. disse step omvendt). Giv rødderne lidt volumen og tekstur, med Shu Uemura Color Lustre Dry Cleaner (tørshampoo). Mit hår var en anelse fedtet, så det går tørshampooen selvfølgelig også ind og modvirker. For at få det tilbageslikkede look vi leder efter, går jeg ind med en stylingpaste, til at slikke håret tilbage. Ret simpelt, og man kunne tildels gøre dette med en hårvoks. Efter at håret er blevet gjort klar, laver man en stram lav eller høj hestehale, alt efter hvor du vil have opsætningen.

Lav hestehalen, men udlad at trække håret hele vejen igennem elastikken, så du får en fin bue/knold. Dette er den måde jeg gør det på, men messy hår som dette, kan sættes på mange forskellige måder (se billeder ovenfor). Jeg afslutter mit look med at skjule min blege hovedbund med en (lidt for lys, ups) øjenskygge. En root concealer findes i pudder og sprayform, og er lavet til at dække udgroninger, grå hår, tynde hårgrænser eller en bar skilning som min. L’oréal har lavet en genial root concealer, som jeg ved min mor bla. er helt vild med, til dækning af grå hår. 
For at gøre opsætningen lidt mere festligt, kan man sno et lille stykke guld/sølvbånd eller tråd rundt om elastikken, så du skjuler den. Se billederne ovenfor, og put dit helt eget touch, på denne chic opsætning.

Shu Uemura Light Foam // GHD Platinium White Styler // Shu Uemura Dry Cleaner // Organic Hairspa Styling Paste // L’oréal Root Concealer // By Falengreen nr. 180 Hairspray (vist i video) //