BodyCare

Minus graderne er ankommet og måske føler du at din hud har brug for ekstra meget fugt disse dage. Når temperaturen falder ned under frysepunktet, er det særligt vigtigt at forkæle din hud med fugtgivende cremer for optimal beskyttelse. Her er 3 gode bud på fugtighedscremer til vinter:

 

Kiehls Creme de Corps Soy Milk & Honey Wipped Body Butter, 280 kr.

Creme de Corps er en super fugtgivende creme, der går ind og beskytter vores hud imod den hårde kulde. Cremen er spækket med shea og jojoba smør, der går ind og styrker huden og giver den maksimal fugt. Fordi at cremen er en ‘wipped’ creme, er den i min mening – bare lige dét lækre end andre cremer. Konsistensen er fantastisk og efterlader ikke huden fedtet. 

 

Tromborg Aroma Therapy Body Lotion, 420 kr.

Cremen her er en creme der har været i min mors skab, i et par år nu. Den er perfekt til når temperaturen falder til og når huden er særligt udsat eller belastet af vind og vejr. Aroma therapy body lotion tilfører udover fugt også huden elasticitet og virker celle fornyende. Kontistensen er meget normal for en body lotion – silkeblød og nem at påføre. Efterlader huden blød, og uden fedtet fornemmelse.

 

L’Occitane Shea Butter Ultra Rich Body Cream, 300 kr.

Denne creme fra L’occitane giver et kæmpe fugtboost til dehydreret vinterhud. Cremen er 25% shea butter, men er også beriget med ting som; abrikosolie, hørfrø, sød mandel og honning. Den perfekte creme til meget tør og dehydreret hud, eller til hvis din hud trænger til et fugt boost. Cremen er fed og lækker, og efterlader huden intenst næret og beskyttet mod klimaet. Konsitensen er fed, uden den efterlader en fedtet konsistens.