Processed with VSCO with hb2 preset

Taske/Céline Paris – Solbriller/Ray-Ban – Pung/Mulburry

Dem af jer der har fulgt mig længe, ved at jeg elsker mini travel sized produkter. Jeg har rejst en del på det sidste, og synes det var på tide at vise jer, hvad jeg altid har i min håndtaske. Jeg samler på alle små testere!

CoLab Extreme Volume Dry Shampoo – New York
En dry shampoo er et must on the go, og den her fra CoLab er fantastisk. Giver lækker volume, og super hold til en opsætning. Størrelsen er super til at smide i tasken. En af mine nye must haves. 

Carmex Cherry SPF 15
Carmex laver de lækreste læbepomader, og for mig er det kun et plus med lidt SPF! En taske must have. 

Sephora Super Spray Déodorant
Sephore har den lækreste travel sektion, oppe ved kassen i ILLUM. Sidst jeg var i København faldte jeg over den her lille spray deo, samt deres deo wipes (har brugt alle mine). Super gode at have i tasken, og har  fået rigtig meget brug ud af begge. 

Depend Cosmetics Nail Oil
Depends Grape & Avokado Nail Oil er et lille mirakkel på flaske. Fugter som en drøm, og gør mine negle lange og stærke. Kan klart anbefales. 

Dior Fluid Stick – 338 Mirage
Læbeprodukter bliver der ofte skiftet ud af i min taske, men lige nu elsker jeg denne Fluid Stick fra Dior. Smuk farve og lækker konsistens. 

Grown Alchemist Hydra-Repair Day Cream
Lækreste dagcreme, og et MUST for mig når jeg flyver. Med tør hud som min, kan jeg ikke leve uden en god creme i luften.

DKNY Eau de Parfum – Frest Blossom
Parfumer bliver der også ofte skiftet ud i, men lige nu synes jeg den her fra DKNY er super lækker og frisk. Ikke noget specielt, men rigtig god efter en lang flyvetur.

Bath & Body Works Anti-Bacterial Hand Gel
Hånddesinficerende er et must for mig. Flyvere (og lufthavne) er fyldt med bakterier, og jeg kan ikke føle mig ren uden. Altid brug den efter du har været på toilettet eller hvis du skal røre dig i ansigtet (med fx. creme).

Rohto Cool
Rohto Cool er øjendråber jeg har købt i USA, der fjerner det røde fra dine. Perfekt efter en aften ude, eller en lang flyvetur.

 *

Tro det eller ej – det hele kan være i en af de små plastikposer, man får i lufthavnen! 🙂