y

Jeg tror på at vejen til en smuk og sund hud, er at passe på den, tilføje den de rigtige produkter og vide hvad lige præcis DIN hud har brug for. Som blogger har jeg har prøvet rigtig mange forskellige produkter, og har ændret min rutine mange gange.
Jeg kan derfor med god samvittighed, fortælle jer om overstående produkter.  Jeg har brugt de her produkter i et godt stykke tid nu, og de passer super godt til min hud! Jeg har ret tør hud, og derfor indgår der en del fugt i min rutine.

Clarisonic Mia 2 Facial Cleanser

Den her lille maskine er hvad der udgør hele min rense rutine. Det er uden tvivl en af de bedste investeringer jeg har lavet mig! Den er perfekt for til en mere dybdegående rensning og renser 6x dybere end dine egne hænder. Læs mere om den her.

*

Kiehls Rare Earth Deep Pore Daily Cleanser

Rensecremen giver en grundig rensning af huden, den udtørrer ikke da den er lavet af naturlige olier og indeholder hvidt ler fra Amazonen. Den fjerner overskyddene olier, snavs og giftstoffer som sidder og tilstopper vores porer. Jeg har generelt ikke store porer, med den går også ind og reducerer porer. Rensen går ind og fjerner mine døde hudceller og renser i dybten, men sammentidigt giver et utroligt blødt og lækkert finish på huden. Min hud er blevet mere jævn i overfladen og mine tørre spots er mindre synlige, efter brug af denne.

*

First Aid Beauty Face Cleanser

FAB rensecreme renser skånsomt huden, fjerner overskyddene olie, makeup, skidt og giftstoffer. Cremen har et perlemors skær, og skummer op når den blendes sammen med vand. Den er beregnet til sensetiv eller irriteret hud, den dæmber rødme og irritation og er derfor super hvis du har lidt tørre hud, der her tendens til at blusse op. Ingen parabener, kemikalier eller farvestoffer.

*

First Aid Beauty Ultra Repair Cream

En lækker fed creme, der går ind og giver intens fugt. Perfekt til tør hud som min, eller stresset hud. Den er kan bruges på både krop og ansigt. Læs mere om den her.

*

Kiehls Midnight Recovery Concentrate

Du har ikke brug for både olie og fed creme, medmindre din hud er tør som min. Jeg bruger også kun begge ting om aftnen, og lader min hud gennemfugte i løbet af natten.

Midnight recovery er en 100% naturlig blanding af plejende ingredienser. Den går ind og genetablere en friskere, mere tonet, og stårlende hud. Den dækker alle hudtyper og er perfekt til at give lidt ekstra fugt. Den har en duft af lavendel, som beroliger inden man skal sove.

*

Estée Lauder Advanced Night Repair Eye

En lækker fugtgivende øjencreme, jeg bruger om aftnen. Den reducere fine linjer, poser, tørhed, mørke rander og ujævn hudfarve omkring øjet. Den har en super lækker gel feeling og kan klart anbefales, hvis du har brug for lidt ekstra fugt, i en øjencreme.