Let’s talk hair. Jeg har altid haft rigtig langt hår. Ikke bare langt hår, men langt og tykt hår. Efter jeg blev syg med kræft (ja, jeg har haft kræft), mistede jeg selvfølgelig mit hår under behandling. Efterfølgende har mit hår faktisk ikke ændret sig, udover at det endnu ikke har nået meget længere end til skulderen. Jeg har ladet mit hår gro de sidste 2 år, og har derfor som i måske kan forestille jer, haft rigtig mange forskellige frisurer, i mange forskellige længder. (er dog blevet klippet, op til flere gange)
Jeg er egentligt ret vild med mit korte hår, men synes også at det kunne være sjovt, at få det langt igen. Og det er her The HairLust kommer ind i billedet.


The HairLust er et tilskud til håret, der passer og plejer indefra. Tilskuddet er spækket med vitaminer, mineraler og andre aktive ingredienser, såsom: Vitamin A, D, E, K, C, B6, B12, Biotin, Folacin/Folinsyre (B9), Pantotensyre (B5), Thiamin (B1), Riboflavin (B2) og Niacin (B3). Udover at pleje håret fremmer de hårvækst, og hjælper dig på vej til længere hår. 
I kan læse meget mere om ingredienslisten HER

The HairLust tilbyder 3 forskellige pakkeaftaler. Dvs. 1, 3 eller 6 glas piller, i en ordre. Jo flere du køber på en gang, jo flere penge sparer du selvfølgelig. 

Jeg er i fuld gang med mit første glas piller, og glæder mig rigtig meget til at dele mit resultat med jer. 

I kan købe The HairLust biotin piller her i linket.

*
The HairLust har skrevet nogle rigtig fine artikler, om hårtab hos kvinder. Læs meget mere om det i linket, og bliv klogere på hvordan deres biotin piller, kan hjælpe dig 🙂