filmstars-rebel-without-a-cause

329-81004873-MINERALIZEBLUSH_M

Blush er det bedste beauty våben her i sommer månederne. Det giver et smukt skær til huden, og får os til at se friske og vågne ud! Jeg har haft 3 yndlings blushes, som er blevet burgt på repeat! Jeg forlader helst ikke huset uden bare en smule farve på kinderne..

Tip: Påfør din blush midt på æblekinden, for et yngre, og mere ’sødt’ look. Hvis du bruger en cremeblush, skal den påføres inden bronzer. Bruger du en pudder blush, er det ligemeget om blushes kommer først eller sidst efter bronzer –  jeg lægger den altid sidst.

M.A.C. Mineralize Blush, Just a Wisp

Min mineralized blush giver lidt et highligt look til dine kinder, uden at det er glimmer. Den har en super smuk pinky farve, som jeg synes er perfekt til folk – som mig der er lidt lysere i huden. Highlight effekten er med til at din hud bliver lidt mere levende og spændende at kigge på.

M.A.C Powder Blush, Fleur Power

Powder blushes er en matte blush, i en coral pink farve, som giver kinderne et friskt pust og en lækker glød. Super blush hvis du bare vil have et let strøg af farve over kinderne.

Le Blush Creme De Chanel, 69 Intonation // eller i Matas butikker

Creme blushen fra chanel er den bedste creme blush of life! Den er perfekt til en dag ved poolen eller en lidt koldere sommerdag, som vi jo har lige pt. i Danmark. Den giver et smukt glød til ansigtet og er med til at man ser frisk og lækker ud. Farven er igen en dyb pinky coral, som er den perfekte blush farve – hvis du spørger mig!