IMG_5654

IMG_5653

1092-191-0000_1

Hele sidste uge (uge46), var jeg i praktik hos Depend Cosmetics. De første par dage bestod af et kørende sælger forløb, hvor vi var i Aalborg, Århus og Viborg. Torsdag og fredag var jeg nede i Matas Viborg, hvor jeg lakerede negle med 7 Day lakkerne, og lavede quick maniqure med O2 3-Step Action Nail Care Kit. 

Depend O2 3-Step Action Nail Care Kit:

Step 1 – Cuticle Peeling

Peeling er det første og vigtigste trin til sunde og stærke nelge. Den går ind og fjerner døde hudceller, fremmer cellefornyelsen og gør at vores negle vokser hurtigere! Buf peelingen over med neglebørsten (der følger med i dit kit), for at skabe blodcirkulation! Lad den sidde i 1 min, og vask af med vand og sæbe (vigtigt!). Cuticle peelingen må maks. brugen 1 gang om ugen.

Step 2 – Grape & Avocado Nail Oil

Super lækker olie, der dufter som en drøm! Olien er til intensiv pleje af tørre, flossede og bløde negle. Jeg ser den lidt som en dagcreme, som skal påføres på neglebånd og under neglespidser hver dag – for at opnå det bedste resultat. Olien virker fugtbevarende og booster neglen med ting som; vitamin E, mandelolie, avokadoolie og druekerneolie. 

Step 3 – Hand & Cuticle Cream

Cremen er et special produkt til meget tørre hænder og neglebånd. Den er fugtgivende, blødgørende og plejende – og har en super lækker og let duft. Cremen er igen spækket med; aloe vera, solsikkeolie, fjeldkvan, kakaosmør, sheasmør, vitamin E og penthenol. Den suger super hurtigt ind i hænderne, og efterlader dig ikke med en træls fedtet fornemmelse. Jeg har altid min med i tasken, da den har den perfekte størrelse og giver mig alt den fugt jeg har brug for! Et must i den kolde tid..

Det her kit er langt den bedste behandling til at genopbygge tørre, flossede eller bløde negle. Det rengør, genopretter fugtbalancen og virker styrkende. Resultatet er stærke, fleksible negle med ekstremt god holdbarhed. 

Køb dit kit HER, og spar 65kr ved at købe det i sæt – og ikke de individuelle produkter. 

Plej dine negle, som du plejer din hud.