IMG_8435

IMG_8434

Nilens Jord Second Skin Serum Foundation
Jeg fik den her foundation ind af døren i sidste uge, og var med det samme fascineret over det lækre indhold. Serum foundations er min yndsligs formel, da de ligger smukt, naturligt og let henover huden.

Jeg testede foundationen af på min mor, (da den var lidt for mørk til mig) og både hende og jeg, synes den lå super smukt. 
Helt klart en perfekt foundation til mere moden hud, da den er fugtgivende, let og giver massere af liv og glød.
Produktet er plejende, vandbaseret og oliefri med serum af Vitamin A, C, E og Hyaluronsyre – og så er den selvfølgelig parfume og parabenfri. What’s not to like?

Nilens Jord Chubby Lips
Chubby Lips er en plejende læbepomade formular med farve. Produktet er super nemt at påføre, og lægger sig smukt henover læberne. Jeg havde farven ‘Dark Berry’ (ikke vist på billedet) på hele weekenden, og den er uden tvivl gået hen og blevet en favorit. Farve pigmentet kan nemt opbygges med flere størg, eller du kan duppe produktet på med en finger for et diskret look. Chubby Lip indeholder E-Vitamin og Shea Butter, som går ind og plejer, nærer og holder på læbernes naturlige fugtighed. Produktet findes i 6 smukke farver.

Nilens Jord Bronzing Powder Vintage
Vintage solpudderen bliver helt klart en favorit i min makeup taske, her til sommer. Pudderen kommer med 3 nuancer; Ydderkanten i en matte hudfarvet pudder, krukken i den mørke shimmer og toppen men en lille hvid hightlight nuance. Fordi produktet netop har shimmer i sig, kan et produkt som dette være skræmmende for nogen – don’t be. Påfør evt. en matte base, og top af men bronzeren under dine kindben, i kanten af din pande, ned langs kæben og på øjenlågene. 

Nem smuk solskins hud – på ingen tid. 

”En hyldest til de berømte små hånddrejede lerkrukker, der siden 1982 har omsluttet Nilens Jords ikoniske løse solpudder.”