De sidste mange uger har jeg haft lidt ‘blog stress’, fordi jeg føler at bloggen skal i en lidt anden retning, end den er nu. Jeg elsker at skrive om beauty, da det er noget jeg brænder for, og føler at jeg er dygtig til. MEN med det sagt, så er mine beauty indlæg bare langt fra mine mest læste, fordi i netop elsker når jeg skriver om mig selv, poster en video og giver jer et indblik i min hverdag. Derfor kan jeg ud fra det konkludere, at det er den retning min blog skal i. Flere videoer, mere hverdags indhold, og flere personlige indlæg. Jeg kommer aldrig til at lægge beauty indlæggene på hylden, de skal bare formidles på en anden, måske mere interessant måde.
Hvad synes i om det? 

Jeg ved godt at der også er mange, der har rigtig meget glæde af alle mine beauty posts. Bloggen er jo også en beauty/lifestyle blog, så det den vil altid være spækket med det indhold. Jeg ville bare elske at få input fra jer om, hvad i vil se mere af.

SÅ giv mig en hjælpende hånd, og smid en stemme i mit lille skema, nede i venstre hjørne. Det er selvfølgelig anonymt, og alt jeg kan se, er hvor mange der stemmer på hvad. 
Knus O


Hvad vil i se mere af, her på bloggen?