IMG_8290  IMG_8293

Jeg har de sidste 28 dage været på en lækker te kur, som jeg vil fortælle jer om i dag. Örtte Scandinavia har både en Skinny tea og en Detox tea, så der er noget for alle. 

Skinny Tea

Örtte Skinny Tea er en slankende detox te, der består af en stærk kombination af naturlige ingredienser, der fremmer vægttab. Te kuren varer 28 dage, og består af en morgen og aften te. Örtte Skinny Tea nedsætter appetitten, fremmer kroppens stofskifte, er en intensiv slanke te og består af 100% naturlige ingredienser. 

Teen smager rigtig godt, og jeg var især fan af morgen udgaven med Gojibær. Teen har givet mig mere energi, en masse glød til huden og så har den hjulpet mig på vej med min træning. I det at den giver energi og nedsætter appetit, har den været super god at sammensætte med mit træningsprogram.

Kan helt klart anbefales til dig der elsker te, og gerne vil starte et vægttab. Som jeg altid siger, synes jeg at produkter som dette skal sammensættes med den rigtige kost, og lidt motion. Hokus pokus kan man finde nok af, men hjælp din krop på vej på den rigtige måde, med fx. en god te 🙂

IMG_8291

Detox Tea

Örtte Detox Tea er en effektivt detox kur der kommer i en velsmagende te, som er specielt designet til at afgifte og udrense din krop og hud. Örtte Detox Tea hjælper med at rense kroppen for toksiner og affaldsstoffer, den er fyldt med antioxidanter og øger fedtforbrænding og stofskiftet. 

Den her te er til dig der leder efter et hjælpemiddel til din hud, og heldred. 

*

Hop over på min instagram, hvor jeg afholder en giveaway om et valgfrit Örtte produkt! 
GIVEAWAY