10488825_10207087026388526_1753357789_n

banner3

Processed with VSCOcam with kk2 preset

Processed with VSCOcam with m5 preset

I sidste uge, var jeg så heldig at blive inviteret en tur til Hadsund, for at få en lækker ansigtsbehandling af søde Laila. Jeg kender Laila fra min makeup artist uddannelse, så det var super hyggeligt at se hende igen.

Laila bruger mærket ‘Dr. Baumann’ til sine behandlinger. Dr. Baumann er skønhedspleje uden konserveringsstoffer, parfume, duftstoffer, æteriske olier, mineralske olier, uden indholdsstoffer fra døde dyr og overflødig emballage. 

Jeg fik en fugtbehandling, hvor hun fik gennemfugtede min meget tørre hud, efterfulgt af en udrensning af alt det skidt, der sad rundt omkring. Super lækkert, og min hud var godt fugtmættet da jeg kom hjem! 🙂

Stedet Laila holder til er super fint! Hun laver en masse spændende ting, inklusiv diverse ansigtsbehandlinger, eyelash extensions, bryn voks og farve, lægger smukke makeupper m.m!

Tag et smut forbi Looks by Laila hvis du er i omegn, og prøv hendes lækre behandlinger! Jeg skal derop igen efter jul, og prøve noget andet spændende af hendes kollega – men mere om det når den tid kommer!

*

Produkter brugt på mig:

Cleansing Milk Special

Facial Tonic Lotion for normal Skin

Liposome Multi Active Chamomile

Multi Vitamin Lotion

Aloe Vera Plus Amoul

Aloe Vera Mask

Cream Mask for dry Skin