Jeg håber i alle nyder påsken, lige så meget som mig. Jeg har været så heldig at bruge 2 dage i København denne påske, hvor solen stod højt på himlen.  Jeg filmede faktisk en lille vlog i Kbh, men er endnu ikke sikker på om den bliver postet. Synes ikke kvaliteten er helt i top, derudover er den måske lidt kedelig? Hmm, det må jeg lige få gjort op med mig selv.
Udover min lille weekendtur med min veninde Kathrine, er påsken blevet brugt herhjemme. Afslapning har stået højt på listen, og derudover en masse venindehygge, god mad og lidt lektier. Bloggen har stået en smule på stand-by, da jeg simpelhen bare har nydt at have ferie.

God påske!


Udover min lille update, tænkte jeg at jeg ville dele mine ‘ferie essentials’ med jer. Alt sammen noget jeg enten bruger og elsker, eller ønsker mig!

Smykker
Maanesten har altid lavet nogle af mine favorit smykker, og nu har de gentaget succesen, med en ny kollektion. Spækket med guld, sølv, farvede sten og perler, er jeg faldet pladask for det hele. To pieces sprang dog ekstra meget i øjnene på mig, og det er de to du ser ovenfor. Begge totalt feminine, med et lidt råt tvist. De kommer selvfølgelig både i guld og sølv, men men en summer-tan, går man aldrig galt i byen med lidt guld; efter min mening. Øverst på min ønskeliste!
1. HER // 7. HER //

Beauty
Solbeskyttelse er noget man skal bruge året rundt, så hvorfor ikke gøre det til en vane, og hold din hud smuk hele livet. Clinique laver en super lækker solcreme beregnet til ansigtet, der sagtens kan bruges under makeup. Udover solbeskyttelse, er det snart tid til at vi skal have lidt mere sommer-glød til huden. Det opnår jeg altid med blush, gerne i en lidt rosa/ferskenfarvet tone. Yves Rocher laver nogle lækre naturlige produkter, jeg varmt kan anbefale. Sidst men ikke mindst, har jeg fået en ny totalt favorit lipgloss. Nemlig Too Faced Lip Injections, i farven Milkshake. En lip-plumper der stikker og prikker i læberne, giver lidt ekstra fylde til læberne, og selvfølgelig en masse shine. Matte læber er altid lækkert, men intet slår en shiney lipgloss når solen skinner.
3. HER // 4. HER // 6. HER //

Solbriller
Solbriller er nok mit absolut favorit accessorie, lige efter tasker. De to styles i ser ovenfor har begge en rund form, hvilket jeg foretrækker til min ansigtsform. Jeg har selv de klassiske Rayban briller, og elsker dem. Mine er dog i sølv i stillet, med et lidt lysere glas. Jeg synes generelt Miu Miu laver nogle super fede solbrille-styles, men dem vi ser ovenfor, går nok under favoritterne.
5. HER // 10. HER //

Taske & Tørklæde
Mango inponerer mig gang på gang, med deres super fede og ‘expensive looking’ tasker. Tasken ovenfor er i en lidt vovet farvekombanition, hvilket jeg personligt er helt vild med. Der er ikke noget federe end et pop af farve i et outfit, og hvilken bedre måde at gøre det på, end med en taske. Et andet godt alternativ til et farverigt accessorie, er et lille tørklæde. Det fine blomsterede tørklæde/halsklud fra Zara, er en trend jeg er blevet helt vild med. Efter min veninde Emilie gik med det et par gange, afprøvede jeg det selv, og sikke en nem måde at peppe ens kedelige outfit op. Helt sikkert noget vi kommer til at se meget til, denne sommer.
2. HER // 9. HER //