periscope-012

wersm-periscope-screenshot-phone-hands-657x360

CBEqQFMWwAAvT7g

Jeg fik i dag den her geniale app ved navn Pariscope. Jeg havde hørt en del om appen på youtube tidligere, men fik aldrig kigget mere på den, indtil i går hvor jeg læste Costume! Det danske blad skrev at appen bliver det næste store hit, og jeg er sikker på at de har ret. Appen er lavet af Twitter, som er en kæmpe app, der bruges af både kendte og ukendte – rigtig populært i USA. Som et aktivt menneske på de sociale medier, måtte jeg selvfølgelig ind og downloade Periscope – og jeg må sige at den er ret genial!
Det hele går ud på at man kan livestreame direkte fra appen, imens gud og hver mand kan kigge med. Man kan stille spørgsmål til personen der streamer, og så svarer de på dem imens de fx. lægger deres makeup.
Man kan følge hinanden, og få en besked når en person du følger livestreamer!

Det er lidt sjovt at se den uredigerede version af alle de mennesker man fx. ser på Unstagram! Jeg er hoodked, og et kæmpe plus er at appen er super nem at bruge og komme i gang med.
Hvis I hopper ind og downloader appen og følger mig, så synes jeg vi skal lave et par fede livestreams! Er sikker på at i downloader den før eller siden 😉 Hvad siger I til et par makeup videoer, makeup samling, Q&A m.m.? Lidt youtube agtigt, bare en del nemmere og måske lidt sjovere?

Find Periscope i App Store, og følg mig under brugernavnet OliviaBach ❤